KINEMA

KINEMA

Nycirkus med Circo Aereo

Med sin öppna och barriärbrytande inställning till olika former av scenkonst fångar och förvånar de publik över hela världen. Nu kommer det finska nycirkuskompaniet Circo Aereo till Vara! Finland har en mycket stark cirkustradition och Circo Aereo räknas som en av den finländska kulturexportens flaggskepp. Med häpnadsväckande skicklighet, subtil humor, styrka, mod, känslighet och överraskningsförmåga tar de publiken med storm - de bjuder på vackra och roliga upplevelser, utmaningar och upptäckter.

I KINEMA undersöker kompaniet teman som manuellt och mekaniskt arbete, fysisk kommunikation och fysiska förhållanden mellan människor och föremål. KINEMA är latin för rörelse och är dessutom, passande nog, ursprunget för ordet biograf då föreställningen blir fylld av imponerande videoprojektioner från videokonstnären Kalle Nio.

Föreställningen är skapad av erkände cirkuskoreografen Maksim Komaro, en av kompaniets konstnärliga ledare. De fem artisterna kommer från Finland, Sverige, Norge och Ukraina.

onsdag 18 oktober KL 19:00

Ingår i följande abonnemang/paket: Teaterabonnemang Plats: Stora salen Längd: 1 tim Entré: 250 kr Arrangör: Vara Konserthus i samarbete med Vara Riksteaterförening

Mat & Dryck

Banner hemsida matpake tht17 B684px

Upplevelsen börjar i restaurangen

Självklart ska du passa på att äta något gott till föreställningen - mat och dryck är en stor del av upplevelsen. Förboka ert matpaket i samband med biljettköp eller via tel. 0512-315 00. Restaurangen öppnar två timmar innan föreställning.

Vi har ett varierat utbud i restaurangen, vid denna föreställning serveras nedanstående meny. Låt er väl smaka!

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Barmeny

  • Paj med fetaost och salami, serveras med en vitlöksdressing99:–
  • Skaldjurssoppa serveras med en saffransaioli.85:–
  • Konserthusets räkmacka110:–
  • Kvällens varmrätt
    Rosépepparstekt lax med skummig grön ärtsås, serveras med kokt potatis från Svartemaden samt smör- och citronstekt grön sparris
    155:–

Dela

VARA KONSERTHUS I SOCIALA MEDIER

KONTAKT

BILJETTER
Tel 0512-315 00

ÖPPETTIDER
Biljett- och publikservice har öppet vardagar 13.00-18.00 samt två timmar innan föreställning.

RESTAURANG
Restaurangen öppnar två timmar innan föreställning.
Tel 0512-315 00
Bokning vardagar kl. 13.00-18.00 samt tre timmar innan föreställning.

KONFERENS
Tel. 0512-313 77

HITTA HIT

BESÖKSADRESS

Allégatan 49, 534 31 Vara

 

NYHETSBREV

Det lönar sig att prenumerera på våra nyheter och erbjudanden. Då är du bland de första som får ta del av kampanjer och oslagbara rabatter på spännande föreställningar och mycket mer!

Fyll i ditt namn och e-post för att få nästa brev

Namn
E-postadress