GE BORT EN UPPLEVELSE 

PRESENTKORT – EN UPPSKATTAD GÅVA

Teater, jazz, dans, klassisk musik, pop och rock – allt ryms i ett presentkort från Vara Konserthus. Köp ett presentkort online eller via biljettkassan och låt den du överraskar själv välja vilken upplevelse hen önskar!

Presentkortet laddas med valfritt belopp och kan användas som betalning för biljetter till alla föreställningar på Vara Konserthus. Presentkortet gäller i två år från köptillfället.

Hur betalar jag med mitt presentkort?

Presentkortet kan användas vid köp av biljett samt meny- och pauspaket via hemsidan och i biljettkassan. Vara Konserthus presentkort gäller inte vid köp över disk i restaurangen.

När du har valt de biljetter du vill ha och kommit fram till ”betalning” vid köp på hemsidan, kan du välja betalningsmetoden ”presentkort”. Skriv in presentkortsnumret och pinkod, så dras summan på presentkortet av den totala summan för biljetterna.

PIN-kod

När man köper ett presentkort får man med en pinkod, denna kod används vid inlösen av presentkortet.

Giltighetstid

Presentkortet gäller i två år från köptillfället.

För tillfället kan man inte betala med presentkort när man köper vårens föreställningar över internet. Vänligen kontakta biljett- och publikservice tel. 0512-315 00 så hjälper vi er att lösa in presentkortet! Detta beror på att vi just nu är inne i ett byte av biljettsystem. 

 

BILJETT- OCH PUBLIKSERVICE

0512-315 00
biljetter@varakonserthus.se

Besöksadress
Allégatan 49, 534 31 VARA

ÖPPETTIDER
Vardagar 13.00-18.00 samt två timmar innan föreställning.