Laddar Evenemang
Ann Westin
Support Therese McDonald och Jessica Persson

Ann Westin
Support Therese McDonald och Jessica Persson

Ann Westin är en av landets roligaste komiker med hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning.

Westin är korad tre gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas”. Många är förvånade över att hon endast fått priset tre gånger. Det borde vara fler. Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.

Vi får också stifta bekantskap med Jessica Persson och Therese Mcdonald, två lovande talanger på humorhimlen.

 

Jessica Persson är en frilansande komiker, skådespelare och konferencier. Hennes bredd på scenen är mycket stor! Från trygg, stilig och påläst konferencier till hennes karaktär ”Gulli” vars galna uppenbarelse får publiken att vrida sig av skratt. Dessutom har hon på bara några år gått från nybörjare till att få tider på alla Sveriges standupscener. Hon bygger sin standup på egna iakttagelser i vardagen som hon vrider till. Dessa presenterar hon sen med mycket mimik, kroppslig plastik och imitationer!

Therese McDonald är västgöte och har stor erfarenhet av stand-up, både på och utanför scenen och har jobbat som producent för bland annat RAW comedy club, där hon ansvarat för flera Sverigeturnéer och producerat soloturnéer för både svenska och internationella komiker. Men Therese har även stor erfarenhet av att underhålla med mikrofonen i handen. 2015 fick hon ta emot Trollhättans kreativitetsstipendium.

fredag 13 oktober KL 19.00
PRIS: 320 kr

Längd: 80 min
Plats: Lilla scenen
Arrangör: Vara Konserthus