Laddar Evenemang
ANNA TERNHEIM
med Martin Hederos

ANNA TERNHEIM
med Martin Hederos

Hon har beskrivits som en melankolins mästare och är en av våra mest uppskattade singer/songwriters, nu kommer Anna Ternheim tillbaka till Vara Konserthus! Denna gång med en vacker och avskalad konsert där hennes personliga och mäktiga hits står i centrum. Med sig på scen har hon pianisten Martin Hederos.

– Min inspiration brukar pendla mellan ytterligheter. Jag turnerade med ett helt fantastiskt band förra året och efter att mina låtar fått stora svulstiga arrangemang är det roligt att skala av igen. Jag har också länge velat spela med Martin Hederos. (The Soundtrack of Our Lives, Tonbruket). Han har sådan fantastisk närvaro och sitt helt egna uttryck. Det känns jätteroligt att våra liv sammanfaller i höst, jag ser fram emot att hans värld kommer möta min. Vi får se vart repen tar oss, jag är helt säker på att det kommer bli fantastiskt, berättar Anna Ternheim.

Anna Ternheim slog igenom med albumet "Somebody Outside" 2004. Sedan dess har hon vunnit flertalet priser, bland annat Grammis för "Bästa kvinnliga artist" och "Bästa textförfattare", släppt fem album, gjort flera bejublade turnéer och sommarpratat i P1.

onsdag 6 december KL 19.00
PRIS: 425 kr

Längd: 1 tim 15 min
Plats: Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus