Aron Anderson och Boris René

Aron Anderson och Boris René

Möjligheter Tour 2017

Under denna inspirerande föreställning lär Aron Anderson dig att skapa målbilder och hitta din inre motivation/drivkraft, men också att få nya perspektiv på tillvaron och verktyg att hantera hinder i vardagen. Med på scenen finns Boris René som står för musikunderhållningen.

Aron var nio år när han hamnade i rullstol. Sedan dess har han uppnått många drömmar och mål genom att leva enligt följande motto: Fokusera på möjligheter istället för begränsningar. 2016 utnämndes han till årets talare.

Denna föreställning riktar sig till ALLA som önskar sig en extra dos av motivation, perspektiv och glädje. Det kan vara en förälder som vill ge sin ungdom motivation och perspektiv på tillvaron – eller tvärtom. Eller elit-/ungdomslaget som lär sig att mental styrka kan övervinna det mesta. Eller en arbetsplats eller skola som står inför nya utmaningar.

www.aronanderson.se

Om Aron Anderson
Aron Anderson var 9 år när han hamnade i rullstol. Han tog då ett beslut som han har levt efter sedan dess: att se möjligheter istället för begränsningar, och att motivera såväl sig själv som andra. Aron berör människor i alla åldrar med sin entusiasm och sin outtröttliga optimism. Under 2016 var han programledare för Lilla Sportspegeln, erhöll Stora talarpriset, besteg Kilimanjaro och skidade 300 kilometer över Antarktis till Sydpolen, bland mycket annat! Hans unika erfarenheter har lärt honom hur viktigt det är med stark laganda och positiv mental inställning, men även att det inte alltid är målet som är det viktigaste utan förmågan att njuta av vägen dit. Aron är också framgångsrik ambassadör för Barncancerfonden och har samlat in miljontals kronor till verksamheten genom åren.

Om Boris René
Boris René tog sig till final i Melodifestivalen 2017 med låten ”Her Kiss”. Året dessförinnan debuterade han i samma tävling med låten "Put Your Love On Me”, där han med sin utstrålning charmade hela svenska folket. Singeln sålde platina under 2016 och har streamats över nio miljoner gånger. Boris hade tidigare en fotbollskarriär. Han spelade på elitnivå och representerade bland annat Örebro SK. Under fjolåret lade han fotbollskarriären åt sidan för att enbart satsa på musiken, något som bland annat uppmärksammades av det internationella fotbollsmagasinet FourFourTwo.

Sagts om Aron Anderson
”Kan jag, så kan du! Aron visar vägen och gör det tydligt att det som stoppar dig från att bli din egen bästa version nästan alltid är du själv.”
Henrik Bunge, VD, Björn Borg
-----
”Aron är en av de finaste och modigaste grabbar jag träffat!”
Danny Saucedo, Artist
-----
”Mina prestationer är ingenting jämfört med Arons.”
Gabriel Landeskog, NHL-proffs och lagkapten, Colorado Avalanche
-----
”Aron är en outsinlig inspirations- och motivationskälla. Han berörde oss alla djupt genom att generöst dela med sig av sitt liv och sina erfarenheter. Ingenting verkar omöjligt nu längre när man träffat och lyssnat på Aron. Tack Aron, alla måste få chansen att ta del av dig.”
Aramia Zackariasdotter, Director, Head of ILS, Lifecycle Logistics, SAAB
-----
”Man blir så otroligt inspirerad och peppad av Aron. Utan honom hade jag aldrig vågat bestiga Kilimanjaro!”
Molly Sandén, Artist

måndag 16 oktober KL 19:00

Plats: Stora salen Längd: 3 tim inkl. paus Entré: 530 kr Arrangör: Aron Anderson AB

Mat & Dryck

Banner hemsida matpake tht17 B684px

Upplevelsen börjar i restaurangen

Självklart ska du passa på att äta något gott till föreställningen - mat och dryck är en stor del av upplevelsen. Förboka ert matpaket i samband med biljettköp eller via tel. 0512-315 00. Restaurangen öppnar två timmar innan föreställning.

Vi har ett varierat utbud i restaurangen, vid denna föreställning serveras nedanstående meny. Låt er väl smaka!

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Barmeny

 • Paj med fetaost och salami, serveras med en vitlöksdressing99:–
 • Skaldjurssoppa serveras med en saffransaioli.85:–
 • Konserthusets räkmacka110:–
 • Kvällens varmrätt
  Rosépepparstekt lax med skummig grön ärtsås, serveras med kokt potatis från Svartemaden samt smör- och citronstekt grön sparris
  155:–

Pauspaket

Förboka ditt pauspaket på nätet, så står allt uppdukat och klart när det är dags för paus!

 • Kaffe och kaka50:–
 • The och kaka50:–
 • Loka och räkmacka135:–
 • Lättöl och räkmacka135:–
 • Vin och räkmacka170:–
 • Loka och Sivans osttallrik130:–
 • Lättöl och Sivans osttallrik130:–
 • Vin och Sivans osttallrik170:–

KÖP PAUSPAKET

Dela

VARA KONSERTHUS I SOCIALA MEDIER

KONTAKT

BILJETTER
Tel 0512-315 00

ÖPPETTIDER
Biljett- och publikservice har öppet vardagar 13.00-18.00 samt två timmar innan föreställning.

RESTAURANG
Restaurangen öppnar två timmar innan föreställning.
Tel 0512-315 00
Bokning vardagar kl. 13.00-18.00 samt tre timmar innan föreställning.

KONFERENS
Tel. 0512-313 77

HITTA HIT

BESÖKSADRESS

Allégatan 49, 534 31 Vara

 

NYHETSBREV

Det lönar sig att prenumerera på våra nyheter och erbjudanden. Då är du bland de första som får ta del av kampanjer och oslagbara rabatter på spännande föreställningar och mycket mer!

Fyll i ditt namn och e-post för att få nästa brev

Namn
E-postadress