Laddar Evenemang
FÅTAL
Robert Gustafsson Föreläsning – Tomgång, framgång, rundgång

torsdag
19 september 19.30
ORD. PRIS 395 kr Stora salen 1 tim 20 min / Ingen paus ARR: Vara Konserthus
Robert Gustafsson Föreläsning – Tomgång, framgång, rundgång

Som liten ville Robert Gustafsson bli skrothandlare, men ödet ville annorlunda. Hans eget mod och nyfikenhet gjorde att han "öppnade dörrar som andra trodde var stängda". På så sätt öppnade sig helt andra möjligheter och han gjorde vissa avgörande vägval.

Komikern Robert Gustafssons föreläsning Tomgång, framgång, rundgång handlar om att våga öppna dörrar som verkar stängda, och att framför allt – våga se vad som finns bakom dörren! Gå igenom den och se vad som väntar på andra sidan.

Denna föreläsning är humoristisk, inspirerande, entusiasmerade och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro.

Robert Gustafsson började sin komikerkarriär i slutet av 1970-talet då han spelade revy med komikern Runo Sundberg hemma i Skövde. Ett av hans första uppdrag för TV var barnserien Skrotnisse och hans vänner där Robert gjorde Skrotnisses son Kalles röst. Sedan dess har det blivit en lång rad TV- och filmproduktioner bland annat Björnes Magasin, Felix & Fenix, Gäster med gester, Rena rama Rolf, NileCity 105,6, Torsk på Tallinn och Parlamentet. På senare år har han medverkat i kultförklarade Morran & Tobias och hyllats för sina rollprestationer i filmerna Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann samt En underbar jävla jul.

Maten
spelar en
viktig roll.