Laddar Evenemang
SLUTSÅLT
Simon med vänner Gästartist: Miriam Bryant

torsdag
16 maj 19.30
ORD. PRIS 325 kr Stora salen 2 tim 30 min / Paus ARR: Vara Konserthus
Simon med vänner Gästartist: Miriam Bryant

Miriam Bryant tog svenska folket med storm när hon medverkade i Så mycket bättre och räknas som av de starkast lysande stjärnorna på den svenska artisthimlen. I maj gästar hon Simon Ljungman i Simon med vänner tillsammans med bandet Staten och David Larsson, pianist och sångare i indierockbandet The Royal Concept. Missa inte!

Simon Ljungman och Miriam Bryant träffades redan år 2000. Då gick Miriam i mellanstadiet och Simon var lärarpraktikant på hennes skola. Hon sa att hon ville sjunga "Håkan"... det sa Simon att han ville också. Långt senare korsades deras vägar igen och nu har det både blivit På Spåret, Håkan på Ullevi samt stora scenen på Way Out West.

Med denna kväll finns också punkbandet Staten som, förutom Simon, består av Nils Sundberg, Helena Ljungman och Tobias Ljungman. På scen ser vi även David Larsson som är Miriams pianist samt sångare i The Royal Concept.

Simon med vänner är ett projekt som Simon Ljungman gör som husartist, eller Artist in Residence, på Vara Konserthus. Ljungman bjuder in olika artistkollegor till en unik konsert som ges på konserthuset. Konceptet har blivit ett uppskattat inslag hos Vara Konserthus publik och Simon Ljungman har tidigare haft gäster som Sofia Karlsson, Titiyo, Tomas von Brömssen, Magnus Carlson och Ola Salo.

Maten
spelar en
viktig roll.