JECKO & JESSIE

Skådespelarna och nycirkusartisterna Karin Odermatt och Jocke Assarsson har jobbat med underhållning och kultur för barn och vuxna i över 20 års tid. Hösten 2017 deltog de i Jill Johnsons kritikerrosade föreställning That’s life och lyfte showen med luftakrobatik, flygningar och illusioner av olika slag.

För den yngre publiken är de kanske främst kända som Jecko & Jessie. I SVT:s Barnkanalen har de sedan 2012 synts i program som Mysteriet, Sommarlov och i det egna succéprogrammet Så gör man inte. De senaste åren har de också varit flitiga på att resa runt i hela landet med sina hyllade live-föreställningar. Vet du inte vilka figurerna är, fråga närmsta barn.

Ny scenföreställning – Ett skratt för livet

Att få skratta är kanske viktigare än någonsin och det är just det som är drivkraften i Jecko & Jessies nya föreställning Ett skratt för livet!

Karin Odermatt (Jessie) och Jocke Assarsson (Jecko) har skapat en föreställning som i ett rasande tempo och med humor, slapstick, akrobatik, trolleri och överraskningar visar hur viktigt det är att få skratta och le. På ett roligt sätt vill de visa publiken på enkelheten i livet och upp-mana till en mer lättsam inställning till nuet.

Föreställningen, som riktar sig till barn, ungdom och familj, kommer att turnera under våren 2019 och är gjord för att spelas på scen och i salong. Produktionen skapas inom Vara Konserthus residensverksamhet Artist in Residence och har premiär våren 2019.