Laddar Evenemang
A SWINGIN’ CHRISTMAS
Smoke Rings Sisters, Andreas Glans och The Dixie Dan Band

A SWINGIN’ CHRISTMAS
Smoke Rings Sisters, Andreas Glans och The Dixie Dan Band

En julkonsert med extra allt och med gästartisten Andreas Glans. Tänk dig det allra bästa av både den svenska och amerikanska julrepertoaren från jazzens och swingens guldår, i trestämmiga arrangemang á la The Andrews Sisters och med ett par av Västsveriges absolut bästa musiker i form av The Dixie Dan Band. Där har du ”A swingin´ Christmas”!

Smoke Rings Sisters bjuder på älskade klassiker såsom “Christmas Song”, “O helga natt”, “Jingle Bells” och “Jul, jul, strålande jul” men även på en hel del skruvade versioner. Hur låter egentligen “Tänd ett ljus” i bossa nova-rytm, och kan “Vår julskinka har rymt” verkligen sjungas som en sensuell blues?

Musikalisk julstämning när den är som allra bäst!

Smoke Rings Sisters bildades 2011 för att göra en enda konsert. Men tack vare personkemi, röstklanger och den gemensamma passionen för jazz och swingeran mellan 1920-1950 blev det många fler konserter. Vem kan motstå det dekadenta 20-talet med flappermodet eller det glamorösa 1950-talets Las Vegas-skimmer? Ja, inte den här trion i alla fall!

Idag är tjejerna ett fullgående swing-, jazz-, evergreens- och boogie woogietåg som bokas i alla möjliga sammanhang, i hela Sverige. Med gedigna musikaliska bakgrunder och stor erfarenhet jobbar de helhjärtat med Smoke Rings Sisters.

Välkommen till en sprakande helhetsupplevelse med fantastisk musik, moderiktiga, tidsenliga kläder och mikrofoner. En sann tidskapsel!

lördag 16 december KL 19.00
PRIS: 295 kr

Längd: 2 tim inkl. paus
Plats: Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

INGÅR I FÖLJANDE PAKET