Laddar Evenemang
David Lindgren
Glittrande show- och musikalkonsert med Emmi Christensson

FÅTAL
David Lindgren
Glittrande show- och musikalkonsert med Emmi Christensson

Följ med när David Lindgren sjunger och tolkar sina favoriter ur filmernas och musikalernas värld i en glittrande show. Ni kommer svepas med till musik ur bl.a. Jersey Boys, Greatest Showman, Dirty Dancing, Hairspray, Phantom of the Opera och Moulin Rouge, för att bara nämna ett axplock av alla stora hits som nu blivit nutida klassiker.

Nu får de ny skrud genom en av Sveriges största entertainers och musikalartister tillsammans med ett band där medlemmarna är handplockade för denna exklusiva konsert. Med sig på scenen denna afton har han även Emmi Christensson som rönt stora framgångar i rollen som Christine Daaé i Phantom of the Opera både i London och Stockholm.

För David Lindgren har succéerna avlöst varandra de senaste åren. Först med succén Jersey Boys på China Teatern, sedan medverkan i Melodifestivalen, först som artist, sedan två år i rad som programledare. Lägg där till Diggiloo, julturnéer och ett otal framträdande på scener runt om i landet så förstår ni att David Lindgren är en fantastisk artist och underhållare med breda strängar på sin talangfulla lyra.

Med reservation för ändringar i repertoaren.

lördag 1 december KL 19.30
PRIS: 425 kr

Längd: 2 tim inkl. paus
Plats: Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

INGÅR I FÖLJANDE PAKET