Laddar Evenemang
KVINNOGRISARNA
Anitha Schulman och Ann Söderlund

INSTÄLLD
KVINNOGRISARNA
Anitha Schulman och Ann Söderlund

Tyvärr måste vi meddela att föreställningen är inställd. Vid köpt biljett, vänligen kontakta biljett- och publikservice på tel. 0512-315 00.

Anitha Schulman och Ann Söderlund dansar lättklätt. De är självklart pinsamt spot-on och galna men allra mest bara sådär fantastiskt härliga. Ni ser sketcher och musik. Ja, behöver vi säga mer? 

Succépodden Lillelördag blir Kvinnogrisarna, det som först var tänkt som en livepodd har nu utvecklats till en festlig show.

Kvinnogrisarna är en humoristisk och humanistisk föreställning om att som kvinna växa upp på nittiotalet och behöva inse att det som varit en normalitet var absolut onormalt. Att behöva omformas och agera därefter. Det är inte alltid helt smärtfritt...

En föreställning om att vara förbittrad på 90-talisterna för att de är otacksamma och "har haft det alldeles för lätt". Men också avundas deras självklarheter i det andra fick tränas sig till. Kan man lära sig något av varandra och ta rygg in i nästa decennium? Det försöker Anitha Schulman och Ann Söderlund ta reda på i föreställningen.

Nu lämnar superpoddarna Anitha Schulman och Ann Söderlund den trygga fåtöljen i poddstudion och intar scenen med sina både samtida och dråpliga iakttagelser om allt vi inte visste att vi ville ha svar på. Vanligtvis brukar dessa damer ha tunna filter och sylvassa tungor i sitt snack och nu när publiken fyller sätena för live-smarrigheter så kastas hämningarna totalt. Total transparens utlovas.

Tjejerna (nåja) bjuder på en oförglömlig kväll där gäster, dansnummer (nåja), skvaller, klokskaper, sexdebatter, modemissar och mycket mer står på agendan. Denna kväll missar man inte ens för sitt eget bröllop (nåja).

söndag 11 mars KL 19.00
PRIS: 295 kr

Längd: 1 tim 30 min
Plats: Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

INGÅR I FÖLJANDE PAKET