Laddar Evenemang
LAGAYLIA FRAZIER
SVF-kören och Consoul

LAGAYLIA FRAZIER
SVF-kören och Consoul

Den fantastiska soulsångerskan LaGaylia Frazier och bandet Consoul möts i en unik föreställning på Vara Konserthus. Med sig har de den prisbelönta kören från Södra Vätterbygdens folkhögskola i Jönköping​. Tillsammans bjuder de oss på en glittrande soulshow med en härlig blandning av musik, humor och allvar. Konferencier för kvällen är Thomas Tegnér.

LaGaylia Fraziers är stark och livfull och alldeles full av känslor som hon förmedlar med sin gudomliga röst.  På senare år har vi kunnat se henne som jurymedlem i Tv4:s Talang och i somras fick hon återigen sjunga inför ett fullsatt Ullevi tillsammans med Håkan Hellström.

Bandet Consoul är ett av Sveriges mest anlitade liveband och spelar med flera av landets stora artister. De har en stor och bred repertoar med sig i bagaget och tillsammans med dem kommer det allt att rycka i dansbenen i Vara konserthus bänkar.

Allt detta ackompanjeras denna lördagskväll av den mycket duktiga kören från musiklinjen på Södra Vätterbygdens Folkhögskola i Jönköping. Deras repertoar innehåller allt från Sting, Tina Turner till svensk folkvisa och klassiskt. Just denna kväll kommer körledaren Ove Gotting och kapellmästaren Gittan Glans vid pianot att få svänga taktpinnen till en massa härliga soullåtar som vi kommer att känna igen och vilja sjunga med i.

Vi lovar er en kväll med mycket glädje, paljetter, humor och allvar. Så välkomna till en glittrande soulkväll!

lördag 3 februari KL 19.30
PRIS: 295 kr

Längd: 2 tim 10 min inkl. paus
Plats: Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

INGÅR I FÖLJANDE PAKET