Laddar Evenemang
FÅTAL
LOLA Tommy Körberg i gripande pjäs om utanförskap

söndag
28 april 15.00
ORD. PRIS 495 kr Stora salen 1 tim 30 min / Ingen paus ARR: Vara Konserthus i samarbete med Vara Riksteaterförening
LOLA Tommy Körberg i gripande pjäs om utanförskap

Tommy Körberg återvänder till teaterscenen som både skådespelare och artist i LOLA – en musikalisk föreställning om att våga vara den man är. Det blir en avskalad tvåmannaföreställning med enbart Körberg och pianisten Carl Flemsten på scen. Musiken i berättelsen är inspirerad och hämtad från världens alla hörn som skrivits om och framarbetats av Björn Ulvaeus, Tommy Körberg och Tomas Andersson Wij.

Varietéartisten LOLA har uppträtt över hela världen, är firad och har vunnit stor framgång. Åtminstone påstår hon det själv. LOLA har just blivit avtackad då hon inte längre är önskad på teatern. Hon är för gammal säger dom. Men LOLA har svårt att ta farväl av tiljorna, och i dimmorna av minnen, sprit och tabletter gör hon sin sista föreställning. Den absolut sista...

LOLA är en drabbande föreställning med mycket varm humor och njutningsfull sång. En föreställning som handlar om alla drömmar som inte går i uppfyllelse, om att åldras med värdighet och om längtan, hopp och kärlek. Och att våga vara den man är.

I rollen som LOLA ser vi världsartisten Tommy Körberg som, tillsammans med pianisten Carl Flemsten, trollbinder publiken från första stund. Björn Ulvaeus och Tomas Andersson Wij har skrivit nytt material speciellt för föreställningen som blir en ljuv musikalisk resa som bjuder till skratt men även eftertanke.

Föreställningen den 27 april syntolkas. 

Maten
spelar en
viktig roll.