Laddar Evenemang
Maria Lundqvist, Bengan Janson & Bohuslän Big Band
Rosen och Polaren Per

Maria Lundqvist, Bengan Janson & Bohuslän Big Band
Rosen och Polaren Per

Tillsammans med Bohuslän Big Band bjuder Örjan Fahlström, Bengan Janson och Maria Lundqvist in till en konsert med toner hämtade ur Zetterlunds och Vreeswijks älskade och omfångsrika visskatt. Oförglömlig musik i nya, spännande arrangemang av Örjan Fahlström som också är kvällens dirigent. Tillsammans tolkar de två folkkära personligheter med engagemang och en blixtrande skärpa i klang och ton från kärleken, förlustelsens och längtans land. Lekfullt, lättsamt och elegant men med ett tilltal som berör på djupet.

Maria Lundqvist är en av våra mest folkkära skådespelare, ständigt aktuell i film och på tv och på teaterscenen. Maria har ett alldeles eget unikt tilltal, få kan som hon blanda komik och allvar på ett sådant sätt att det är svårt att inte bli berörd.

Bengan Janson är dragspels-virtuosen och spelmannen som behärskar många olika musikstilar och medverkar i alla möjliga olika musikaliska sammanhang. Han har tidigare samarbetat med Marie Fredriksson, Putte Wickman, Jan Lundgren, Janne Åström, Sven-Bertil Taube, Loa Falkman, Jill Johnson m.fl.

Bohuslän Big Band är det kreativa och fräscha storbandet som inte räds för någonting i musikens värld. Med tradition och nytänkande ligger bandet i framkant och har ett fantastiskt renommé världen över.

onsdag 29 november KL 19.30
PRIS: 320 kr

Längd: 2 tim inkl. paus
Plats: Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

INGÅR I FÖLJANDE PAKET