Laddar Evenemang
MARTIN STENMARCK
Syskonkärlek - Räkna med bråk

MARTIN STENMARCK
Syskonkärlek - Räkna med bråk

Hej. Jag heter Martin. Jag är Randis lillebror men Davids storebror. Och så är jag storebror till Emelie, Axel, Mio. Och Elin, Johannes och Linn och Benjamin, Olle och Josef. Vår mamma hette Linda.

Martin Stenmarck har genom åren som artist stått på de största scenerna. Nu tar han klivet in på teaterscenen och det tillsammans med komikern Kristoffer Appelquist som regisserat och skrivit manus. Det bjuds på en kväll med mycket musik varvat med smärtan, längtan samt glädjen i att vara uppväxt i en osedvanligt stor familj.

Artisten Martin Stenmarck har fått frågor om sin stora familj under hela sin karriär och har alltid ansträngt sig för att hitta på roliga svar på hur de är att leva med elva syskon. Men med en mamma som var en riktig hjältinna men också slav under sina impulser berättar Martin öppenhjärtigt om hur det är att växa upp som ”Familjen Annorlunda” med ständigt nya adresser, ständigt nya pappor och ständigt nya små barn.  Det här är berättelsen om hur det är att åka släde efter en skenande häst…

I mars 2017 spelade Martin Stenmarck en provversion av denna föreställning på Vara Konserthus. Nu finns alltså möjligheten att se det färdiga resultatet av föreställningen som fått namnet "Syskonkärlek - räkna med bråk".

söndag 11 februari KL 19.30
PRIS: 420 kr

Längd: 1 tim
Plats: Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

INGÅR I FÖLJANDE PAKET