Laddar Evenemang
Miss Li

Efter fyra singelsläpp, en bejublad sommarturné, ett omskrivet dopp i Skellefteälven och ett rykande färskt albumsläpp är det nu klart att Miss Li ger sig ut på turné under våren 2018.

Det har varit ett hektiskt år för Miss Li, och sedan releasen av singeln ”Aqualung” i januari har hon genomfört en sommarturné, släppt ytterligare tre singlar, spelat in en turnédagbok och arbetat fram ett nytt album. Miss Li och hennes producent/låtskrivarkompanjon Sonny Gustafsson är även flitigt anlitade låtskrivare till andra artister och medverkade senast på ”Kids in love”, titelspåret på EP:n signerad den norska stjärnproducenten Kygo. I maj släppte Miss Li den Janis Joplin-inspirerade powerballaden ”Love Hurts” som utgjorde startskottet för en högintensiv sommar där gig på Sveriges största festivaler varvades med nattligt albumarbete. Nu står det alltså klart att Miss Li tar med sig sitt nya material ut på vägarna och i april kommer hon till Vara Konserthus.

- Den gångna sommarens turné var verkligen en av de roligaste som jag och mitt band gjort. Någonsin. Jag har verkligen lagt min själ i det nya albumet, och jag kan knappt bärga mig tills jag och mitt band får spela detta live, hälsar Miss Li.

 

INFORMATION
Föreställningen med Miss Li kommer att inledas med en kortare spelning av artisten och låtskrivaren Dotter. Föreställningen förlängs därför med cirka 30 min och kommer totalt bli runt 1 tim
och 50 min med start klockan 19.30.

 

 

 

 

Om Dotter
Artisten och låtskrivaren Dotter är här för att stanna. 2017 släppte hon den hyllade singeln ”Evolution” och deltog i Melodifestivalen 2018 med låten ”Cry” som gjorde stor succé bland recensenterna – och har redan spelats över 1 miljon gånger på Spotify. Hennes signum är modern pop med coola texter, som lyfts av en pampighet och en organisk ljudbild som lånar från 1960- och 70-tal. I dag skriver Dotter musik både åt sig själv och andra. Bland annat skrev hon tillsammans med Mariette låten ”A Million Years” som Mariette deltog med i Melodifestivalen 2017.

VARMT VÄLKOMNA! 

Föreställningen presenteras av Blixten & Co.

söndag 8 april KL 19.30
PRIS: 495 kr

Längd: 1 tim 20 min
Plats: Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

INGÅR I FÖLJANDE PAKET