Laddar Evenemang
Sabina Ddumba
Exklusiv höstturné

Sabina Ddumba
Exklusiv höstturné

Ddumba ger sig ut på en exklusiv höstturné och vi kan nu stolt presentera att hon kommer tillbaka till Vara Konserthus i höst! 

Vårens konserthusturné drog fulla hus med en publiksiffra långt över 13 000 och under sommaren har Sabina Ddumba uppträtt på våra största festivaler. Nyligen kunde även hundratusentals radiolyssnare ta del av hennes ”Sommar” i P1. Men nu väljer Sabina Ddumba att toppa sitt succéår med en helt annan typ av upplevelse – en serie exklusiva spelningar på ett antal intima scener. Vi är vana att se kritikerrosade Sabina Ddumba på de största scenerna, men den här gången ska det kännas som att ta del av en privat spelning hemma i sångerskans vardagsrum.

– Förutsättningarna för den här turnén möjliggör en helt annan typ av möte och jag tror att det kommer kännas lika intimt för mig som för publiken.

Uppbackad av tre musiker – bestående av Emmanuel Hailemariam, Mats Sandahl samt Djara Erlandsson Sow – är det Sabinas stora röst som står i centrum när hon under hösten kommer till ett antal noga utvalda teatrar och intima spelställen.

Höstens turné blir även sista chansen att få lära känna sångerskan Sabina Ddumba i det närgångna och avskalade formatet – då hon står inför en stor USA-lansering, där hon har kontrakt med storbolaget Warner Bros.

Biljetterna till denna konsert släpps onsdag 22 augusti kl 10.00.

lördag 27 oktober KL 20.00
PRIS: 530 kr

Längd:
Plats: Stora salen
Arrangör: Brink & Berger

INGÅR I FÖLJANDE PAKET