Laddar Evenemang
Solala
Köket på turné

FÅTAL
Solala
Köket på turné

I Solalas största turné hittills får vi återse den vokala powertrion i sin originaluppsättning runt köksbordet. Konserten kommer innehålla Solalas största och populäraste covers och nytt material i en intim hemma hos-känsla indränkt i underbar stämsång!

För sju år sedan träffades de tre vännerna hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.

De stora konserthusturneérna har under de senaste åren avlöst varandra och Solala har även gästat Allsång på Skansen samt gjort mellanakten till finalen i Melodifestivalen 2018 tillsammans med Helen Sjöholm. Våren 2018 turnerade de tillsammans med Bohuslän Big Band i publik- och kritikersuccén Brinner upp i natten som baserades på musik av Håkan Hellström.

BILJETTSLÄPP 5 NOVEMBER KL. 10.00

fredag 1 mars KL 19.30
PRIS: 295 kr

Längd: 2 tim 10 min inkl. paus
Plats: Stora salen
Arrangör: Vara Konserthus

INGÅR I FÖLJANDE PAKET