Laddar Evenemang
Sten & Stanley in Concert
Greatest Hits

FÅTAL
Sten & Stanley in Concert
Greatest Hits

Dags för en ny sväng med dessa legendarer efter höstens konsertturné som var i det närmaste slutsåld. Grabbarna i Sten & Stanley laddar för att möta sin publik på vårturnén 2018. När andra band planerar ”The Final Concerts” så kör Karlskogabandet på ”Greatest Hits” – något man kan bära med rak rygg och huvudet högt. Säg Sten & Stanley och alla vet vilka de är, en institution i svenskt musikliv. Man öppnade dörren till sin publiks hjärtan med låtarna Grindslanten och I Lust Och Nöd.

- Vi vill stå för glädje med musiken, säger sångaren och bandets huvudperson Sten Nilsson. Under vissa perioder har nästan allt vi spelat in gått in på Svensktoppen. Oavsett om det var mina sololåtar eller tillsammans med broder Ebbe Nilsson och de andra i Sten & Stanley.

Sten och bandet har det oslagbara rekordet på Svensktoppen med hela 64 låtar! Vi minns låtar som Dröm En Dröm, Tag Mig i Famn, Röd Var Din Mun, Du Och Jag, Tjo Och Tjim Och Inget Annat, Santa Maria, Dra Dit Peppar´n Växer, En Sång Om Kärlek, Rosor Doftar Alltid Bäst När Det Skymmer och självklart signumet och jättehiten Jag Vill Vara Din Margareta.

fredag 2 mars KL 19.30
PRIS: 425 kr

Längd: 1 tim 50 min inkl paus
Plats: Stora salen
Arrangör: European Concerts Scandinavia AB

INGÅR I FÖLJANDE PAKET