Laddar Evenemang
That´s All Right
En mäktig hyllning till 50- & 60-talet!

That´s All Right
En mäktig hyllning till 50- & 60-talet!

Varmt välkomna till en mäktig hyllning tillägnad 50- och 60-talets största legender och ikoner. Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Rolling Stones, Bob Dylan och Fats Domino är några av de som tolkas i denna hyllade föreställning. 

På scen möter ni Kingen Karlsson som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritikerhyllade show När rocken kom till Sveg, showen spelades för fullsatta hus i ca 90 städer och orter runt om i hela Sverige. Turnén baserades på SVT:s dokumentär med samma namn och sågs av över 1 miljon människor.  

Kingen har vi också sett i en av huvudrollerna i Stora och små män, han har haft roller i Juloratoriet och tv-serien St MichaelHan har även setts i många tv-program som Så ska det låtaDoobidoo och Allsång på Skansen. Kingen var också en av medlemmarna i legendariska The Boppers. 

BeatUs består av stommen till Robert Wells orkester från Rhapsody in rock, killarna har turnerat med Robert Wells i över 25 år och spelat och kompat världsartister som Lionel Riche, Michael Bolton och Ronan Keating för att nämna några. BeatUs är från början ett Beatles-band som hyllats för sina tolkningar av Beatles. I That´s all right breddar de sig och bjuder publiken på en show där de får kliva fram i rampljuset och visa vilka fantastiska musiker och sångare de är. 

Så spänn fast er och förbered er på en magisk kväll där några av de största ikonerna i pop- och rockmusikens historia kommer hyllas och tolkas i denna underbart härliga show som hyllats av såväl media som publik. 

Recensioner och publikröster: 
"En hjärtlig och mäktig hyllning till de stora ikonerna! " OP  
"Alla har kul med Kingen, vilka musiker!" Corren

onsdag 6 mars KL 19.30
PRIS: 425 kr

Längd: 2 tim 30 min inkl. paus
Plats: Stora salen
Arrangör: MTLive AB

INGÅR I FÖLJANDE PAKET