Laddar Evenemang
THOMAS STENSTRÖM
Akustiskt och avskalat

THOMAS STENSTRÖM
Akustiskt och avskalat

Till de som vann, de som förlorade och någon som försvann. I januari 2017 släpptes Thomas Stenströms senaste album Rör inte min kompis. Nu kommer Thomas Stenström äntligen till Vara Konserthus med en akustisk och avskalad konsert.

Skivan ”Rör inte min kompis” är ett samarbete med David Axelsson, Johan Jonasson och Björn Yttling och en tillbakagång till rötterna men samtidigt 100 steg framåt. Det är rocklåtar som vilar stadigt mot Uddevallas gator men hela tiden med en kall hand i nacken som stör.

Texterna skildrar uppväxten, de som kom bort, de som kom hem och de som gick under, samtidigt som de skildrar en brinnande ilska över ett Sverige och Europa i kaos. Skivan är en skattkarta med det röda sträcket bortfrätt och ersatt av ett hål rakt in till det sista hoppet. Det är årets popskiva som återigen sätter Thomas Stenström på tronen över dom trolösa.

Allt jag har är den sista låten vi skrev till skivan. Jag och mina polare David Axelsson, Johan Jonasson har tillsammans med Björn Yttling skrivit och producerat den. Den kom till efter Björn hade kommit in i projektet och fick mig att krama ut det sista jag hade kvar. Temat är som alltid öppet för tolkning, men ibland tänker jag att den handlar om att stå på nån jävla stockholmskrog som man inte vill va på men ändå bränna sina sista pengar där, eller så handlar den om att komma hem, eller att göra skit som man lovat sig själv aldrig får hända igen, jag vet inte, den som lyssnar får tolka fritt, finns inga rätt eller fel, säger Thomas Stenström.

Viktig information

Konserten har flyttats från Stora salen till Lilla scenen. Köpt biljett gäller, dock är platserna vid Lilla scenen onumrerade.

lördag 10 februari KL 19.30
PRIS: 295 kr

Längd: 1 tim 30 min
Plats: Lilla scenen
Arrangör: Vara Konserthus

INGÅR I FÖLJANDE PAKET