Till innehåll på sidan

Abonnemang

Vi har valt ut några riktiga pärlor ur säsongens repertoar. Du kan boka abonnemang för dans, jazz, teater och klassiskt.

Pianist vid piano i mörkt rum, han lyses upp och skapar skugga på väggen bakom.

Säkra dina konserthusbesök med ett abonnemang

Genom att boka ett abonnemang på får du oslagbara upplevelser, rabatterat biljettpris och förtur till bokning med säkrade platser i salongen. Med ett abonnemang är dina konserthusbesök inbokade och blir av, du får dessutom uppleva en bredd inom den genren du är intresserad av.

Fördelarna med att vara abonnent är flera, bland annat bekvämt och prisvärt.

  • Du får 30% rabatt på ordinarie biljettpris.
  • Du får en bonus. En fribiljett till en extra föreställning, inom samma genre eller till något som ger nya upplevelser.
  • För dig som varit abonnent föregående säsong reserverar vi din plats innan säsongens biljettsläpp så att du har den säkrad.

Kvinnlig dirigent med utsträckta armar.

Abonnemang våren 2024

Klassiskt

Det klassiska abonnemanget innehåller den kompletta konsertupplevelsen som träffar hela känsloregistret. Vårens abonnemang bjuder på fyra konserter med klassisk musik med olika symfonier och orkestrar. Du får ta del av storslagna symfonier, solister i världsklass och internationella besök.

Klassiskt abonnemang
Tre musiker framför en röd bakgrund. En trumpetare, en saxofonist och en violinist.

Abonnemang våren 2024

Jazz

Jazzabonnemanget innehåller premiärnerver, jazziga solon och jazzprofiler som klingar bekant. Vårens abonnemang innehåller tre konserter med Bohuslän Big Band tillsammans med solister och gästdirigenter varav en unik crossover med Göteborgs Symfoniker.

Jazzabonnemang
Två dansare i rörelse, en på väg frammåt och en i en volt.

Abonnemang våren 2024

Dans

Vårens dansabonnemang är fyllt av glädje, glitter, starka band, stora känslor och utmaningar för fysikens lagar. Abonnemanget innehåller tre dansföreställningar varav en urpremiär. På scen står lokala och internationella stjärnor och du får uppleva allt från catwalk till hiphop.

Dansabonnemang
Rickard Söderberg sitter i ett tomt rum i en pose med blicken i bordet.

Abonnemang våren 2024

Teater

Teaterabonnemanget ger dig varierade och känslosamma teaterupplevelser att se fram emot. Vårens abonnemang innehåller tre föreställningar där du får ta del av klassiker i modern tappning, starka känslor och tusentals år av kärlek.

Teaterabonnemang

Alla evenemang

Kontakt & öppettider

Bra att veta inför besöket

Livet på en dirigentpinne

Livet på en dirigentpinne

Jazz Dans Klassiskt Teater

Jazz Dans Klassiskt Teater