Till innehåll på sidan

Abonnemang

Vi har valt ut några riktiga pärlor ur säsongens repertoar. Du kan boka abonnemang för dans, jazz, teater och klassiskt.

Pianist vid piano i mörkt rum, han lyses upp och skapar skugga på väggen bakom.

Säkra dina konserthusbesök med ett abonnemang

Genom att boka ett abonnemang på får du oslagbara upplevelser, rabatterat biljettpris och förtur till bokning med säkrade platser i salongen. Med ett abonnemang är dina konserthusbesök inbokade och blir av, du får dessutom uppleva en bredd inom den genren du är intresserad av.

Fördelarna med att vara abonnent är flera, bland annat bekvämt och prisvärt.

  • Du får 30% rabatt på ordinarie biljettpris.
  • Du får en bonus. En fribiljett till en extra föreställning, inom samma genre eller till något som ger nya upplevelser.
  • För dig som varit abonnent föregående säsong reserverar vi din plats innan säsongens biljettsläpp så att du har den säkrad.
Manlig dirigent med utsträckta armar.

Abonnemang hösten 2024

Klassiskt

Det klassiska abonnemanget innehåller den kompletta konsertupplevelsen som träffar hela känsloregistret. Höstens abonnemang bjuder på fyra konserter med klassisk musik. Du får ta del av solister i världsklass och storslagna symfonier.

Klassiskt abonnemang
Fem dansare i rörelse på scen.

Abonnemang hösten 2024

Dans

Höstens dansabonnemang är fyllt av stora känslor, starka rörelser och viktiga teman. Abonnemanget innehåller fyra dansföreställningar och du får uppleva allt från akrobatik till hiphop.

Dansabonnemang
Portätt på Isabella Lundgren.

Abonnemang hösten 2024

Jazz

Hösten jazzabonnemang innehåller jazziga solon, jazzprofiler som klingar bekant och glittrande julkonsert. Ta del av fyra konserter med Bohuslän Big Band tillsammans med solister, orkestrar och gästdirigenter.

Jazzabonnemang
Andreas T Olsson iklädd olika karaktärer.

Abonnemang hösten 2024

Teater

Teaterabonnemanget ger dig känslosamma teaterupplevelser att se fram emot. Höstens teaterabonnemang innehåller tre föreställningar och bjuder på skratt och humor i olika former. Du får ta del av nyskrivet material, flermansmonolog och klassiker i ny tappning.

Teaterabonnemang

Alla evenemang

Kontakt & öppettider

Bra att veta inför besöket