Till innehåll på sidan

Cellon

Konferensrum med 24 platser runt konferensbordet, en mysig loungedel där idéerna kan flöda och teknik för digitala möten.

Långt konferensbord med flöjter och trumpinnar i vaser.

Rum för kreativa möten

I konferensrummet Cellon finns det ett stort konferensbord och rummet har en grundmöblering med styrelsesittning. Det finns också en mysig loungedel med mjuka möbler där inspirationen kan flöda eller fikat kan avnjutas. Rummet är perfekt för kreativa möten i mindre grupper, seminarium, stämmor och digitala workshops.

Kapacitet

Det finns 24 sittplatser runt konferensbordet och det är möblerat i styrelsesittning. Det gör rummet optimalt för möten med upp till 24 personer med det finns också några extra platser i den mjuka loungedelen. Beroende på typ av möte kan rummet till viss del möbleras utefter er melodi.

Tillgänglighet

Konferensrummet ligger på konserthusets andra våning. Hiss finns i nära anslutning till rummet och tillgänglighetsanpassad toalett finns på markplan i nära anslutning till hissen.

Läs mer om tillgänglighet i huset

Rummets konferensteknik

Mötesrummet är utrustat med teknik för digitala möten, videokonferenser och hybridmöten. Det finns en fast kamera, mikrofoner och ljudsystem som enkelt kopplas ihop med din dator. Rummet kan också fungera som en enklare studio för digitala sändningar och digitala workshops.

Projektor
Videomöte
Whiteboard
Blädder­block
Ljud­anläggning
Wi-fi

24 personer

Vill du prata med våra mötesdirigenter?

Malin tel. 0512-315 20 eller mejl malin.lorentzsonsjolin@varakonserthus.se

Emma tel. 0512-315 23 eller mejl emma.brolin@varakonserthus.se

Vill du boka möte, konferens eller event?

Vi hjälper dig gärna att komponera något som passar er melodi.

Skicka bokningsförfrågan

Bilder från Cellon