Till innehåll på sidan

Fiolen

Konferensrum med plats för 16 personer runt konferensbordet, en mysig loungedel där idéerna kan flöda och teknik för digitala möten.

Ett konferensbord men vaser, godis och trumpinnar på.

Ett svängigt mötesrum

I konferensrummet Fiolen finns det ett konferensbord med styrelsesittning som grundmöblering. Det finns också en mysig loungedel med mjuka möbler där idéerna kan flöda eller för en fika i pausen. Rummet är perfekt för kreativa möten i mindre grupper, seminarium, stämmor och digitala workshops.

Kapacitet

Det finns 16 sittplatser runt konferensbordet och det är möblerat i styrelsesittning. Det gör rummet optimalt för möten med upp till 16 personer med det finns också några extra platser i den mjuka loungedelen. Beroende på typ av möte kan rummet till viss del möbleras utefter er melodi.

Tillgänglighet

Konferensrummet Fiolen ligger på konserthusets andra våning. Hiss finns i nära anslutning till rummet och tillgänglighetsanpassad toalett finns på markplan i nära anslutning till hissen.

Läs mer om tillgänglighet i huset

Rummets konferensteknik

Mötesrummet är utrustat med teknik för digitala möten, videokonferenser och hybridmöten. Rummet kan även fungera som en enklare studio för digitala sändningar och digitala workshops.

Projektor
Videomöte
Whiteboard
Blädder­block
Ljud­anläggning
Wi-fi

16 personer

Vill du prata med våra mötesdirigenter?

Malin Lorentzson Sjölin
Tel. 0512-315 20 eller mejl malin.lorentzsonsjolin@varakonserthus.se

Emma Brolin
Tel. 0512-315 23 eller mejl emma.brolin@varakonserthus.se

Funderar du på att boka konferens eller mötesrum?

Vi hjälper dig gärna att komponera något som passar er melodi. Skicka en bokningsförfrågan direkt.

Skicka bokningsförfrågan

Bilder från Fiolen