Till innehåll på sidan
Musiker på scen, fokus på två artister med mic och gitarr.

Adolphson & Falk

Genombrottsalbumet ”Med Rymden i Blodet” och Adolphson & Falks största hit ”Mer Jul” firar 40 år – det firas med både tillbakablickar och nyskapande.

onsdag
11 dec 2024

Ord. pris 590 kr

3 tim inkl. paus

Stora Salen

Åldersgräns: 13 år

Flyttad från 7 dec 2023

Köp biljett

I konserten framförs hela genombrottsalbumet ”Med Rymden i Blodet” i nya syntarrangemang i retrotappning av Greg FitzPatrick, som följer med på turnén. Han spelade en avgörande roll för duon under 80-talets första hälft då de tillsammans, mer eller mindre, bodde i studion och producerade en mängd låtar som blev Sveriges första och största synthits.

Konserten som består av två avdelningar, är även en tillbakablick på ett halvt sekel av hits, samarbeten, soundlandskap och inte minst historier. Det är mycket synt men också akustiska inslag. Produktionen består också av nyskapande videos och en syntkonstutställning signerad Greg FitzPatrick. 

"De slog igenom brett med sin synthpop på 1980-talet. Nu har de arrat om och uppdaterat samma synthlåtar och gett sig ut på turné och man ler och blir varm i hjärtat."

/ Ulrika Vallgårda, Norrbottens Kuriren

Lyssna på albumet

Mat & dryck

Menyn för detta evenemang har inte komponerats ännu. Du är välkommen att förboka mat och dryck här när evenemanget närmar sig.