Till innehåll på sidan
Text: Årets Företagarfest i Vara. 8 mars 2024, Vara Konserthus, Sparbanken Blackbox.

Årets Företagarfest i Vara 2024

Välkommen till festen som belyser entreprenörskap och företagande i Vara! Med trerättersmiddag och sprakande underhållning.

fredag
8 mars 2024

Ord. pris 830 kr

4 tim 30 min

Sparbanken Blackbox
Passerat

Dela:

Äntligen är det dags att återigen sätta strålkastarljuset på entreprenörsanda, handel, företagande och organisationer som gjort bra saker för Vara – sånt som skapar grogrund och drivkraft till bygden. Kort och gott: årets fest för att fira all framåtanda i Vara kommun. En fest till vilken du, dina vänner och kollegor är välkomna!

Denna kväll väntar dig en trerättersmiddag skapad av lokala aktörer. Kvällen ackompanjeras av utmärkelser, hyllningar och glada tillrop. Dessutom underhållning av Jamladies och Magnus Carlsson.

Sittplatser vid bord i Sparbanken Blackbox

Det är fri placering vid bord i Sparbanken Blackbox, om företag önskar sitta tillsammans kontaktas biljettkassan på tel. 0512-315 00.

Årets Företagarfest arrangeras av Vara kommun och Vara Konserthus. Finansiärer är Vara Köpmannaförening, Sparbanken Skaraborg, Länsförsäkringar Skaraborg, Handelsbanken, Företagarna och SA Revision.

Vad ingår i biljettpriset? 

I biljettpriset ingår trerättersmiddag inkl. bordsvatten/lättöl samt ett glas bubbel. Övrig dryck kan köpas på plats i baren. Vid eventuell specialkost kontaktas biljettkassan på tel. 0512-315 00 eller mejl biljetter@varakonserthus.se.