Till innehåll på sidan
Jecko och Jessie klädda i färgglada kläder.

Bara skoj med Jecko & Jessie

Det väntar en skrattfest för stora och små, på scen ser vi kluriga tricks och hisnande slapstickakrobatik (fr. 5 år). En del av Familjelördag.

lördag
3 feb 2024

Ord. pris 115 kr

45 min (ingen paus)

Stora salen
Passerat

Det blir skratt och skoj när Jecko & Jessie åter intar scenen på Vara Konserthus. Allt kan hända när dessa två galenpannor är i farten, tokerier, trolleri och akrobatik, allt kryddat med mycket humor. En garanterad skrattfest för både stora och små!

Jecko & Jessie spelas av Jocke Assarsson och Karin Odermatt. De arbetar med liveframträdanden för barn både i skola och offentlig miljö, varietéer, shower och konserter, både i Sverige och internationellt. De medverkar också i en rad produktioner för SVT Barn, bland andra “Så gör man inte” och “Drömcampingen”.

Föreställningens längd och innehåll passar barn från 5 år och uppåt.

Familjelördag

Denna föreställning är en del av Familjelördag. Ta med både barn och barnbarn, nära och kära till en rolig dag på konserthuset. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter.

Familjelördag genomförs med stöd av Länsförsäkringar Skaraborg.

Familjelunch i restaurangen

I restaurangen serveras alltid mumsig mat för stora och små magar. Ingen förbokning - maten köps på plats. Denna Familjelördag serveras köttfärssås/quornfärssås med spagetti och pannkakor med sylt och grädde. Restaurangen har öppet kl. 11.00-13.00.

Läs mer om Familjelördag