Till innehåll på sidan
Elisabeth Andreassen och Lotta Engberg står bredvid varandra och är klädda i glittriga klänningar.

Bettan & Lotta

Två av våra mest folkkära artister, Lotta Engberg och Elisabeth Andreassen, åker på julturné tillsammans. Det blir värme, glädje och massor av julstämning!  

fredag
1 dec 2023

Ord. pris 495 kr

1 tim 20 min (ingen paus)

Stora Salen
Passerat

Lotta Engberg och Elisabeth Andreassen - två av våra mest folkkära artister åker på julturné tillsammans. Det blir värme, glädje och massor av julstämning!

De båda vännerna som varit ständigt aktuella i decennier åker nu för första gången på en stor julturné tillsammans. Med sig i bagaget har de sina egna julfavoriter. Det blir en intim och unik konsertkväll fylld av värme och glädje, turnéminnen, en och annan schlagerpärla och inte minst stämningsfull julmusik - med en personkemi bara två bästa vänner kan ha.

Medverkar gör också multimusikanterna Per Strandberg (Bingolotto, Lotta Engbergs orkester, Lotta på Liseberg) och Martin Lindqvist (Vikingarna, Dire Straits Tribute).

Välkomna att fira in julen med Bettan & Lotta - en jul tillsammans!

Förbokningen i restaurangen är fullbokad

Förbokningen av mat i restaurangen denna kväll fullbokad. Du kan köpa rätter från barmenyn när du kommer till konserthuset men det finns få sittplatser kvar i restaurangen. Om du har frågor är du välkommen att kontakta gäst- och biljettservice på tel. 0512-315 00.