Till innehåll på sidan
Biggo Music Band står intill varandra på en rad på scenen.

Biggo Music Band & Ljuva 60-tal

Biggo återvänder till Vara Konserthus för unika konserter med sitt band. Nya låtar, nostalgiska ögonblick, och musikalisk magi väntar.

söndag
3 nov 2024

Ord. pris 395 kr

1 tim 45 min inkl. paus

Stora salen

Åldersgräns: 15 år

Köp biljett

Inställt evenemang

Evenemanget är tyvärr inställt på grund av sjukdom. Givetvis återlöser vi din biljett, kontakta biljettkassan för återbetalning på tel. 0512-315 00 eller mejl biljetter@varakonserthus.se .

Biggo Music Band & Ljuva 60-tal

Stig in i en värld av musikalisk magi och överraskningar! Biggo hade tänkt lägga de stora konserterna på Vara Konserthus bakom sig – allt verkade vara bestämt och klart. Men bandet träffades igen, de har delat toner och skapat en familjekänsla under ett decennium. Alla var överens om att återförenas för några unika konserter till, utan behovet av att resa tvärs över Sverige. Några nya låtar ska plockas fram för den nya showen, och Vara Konserthus blev den perfekta konsertplatsen.

Värm upp era nostalgiska hjärtan och förbered er på en oförglömlig resa genom musikens alla nyanser. Vi hälsar alla gamla och nya fans välkomna till en eftermiddag fylld av överraskningar och elektrisk atmosfär. Det här är inte bara en konsert – det är en händelse du inte vill missa!