Till innehåll på sidan
Två dansare med en utsträckt arm och blicken åt vänster, den ena bär en stor hatt.

Djur som ingen sett utom vi

Finstämd och humoristisk gestaltning av fantasidjur. De osedda djuren får form och färg när de tar plats på scenen (fr. 2 år). En del av Familjelördag.

lördag
16 mars 2024

Ord. pris 70 kr

30 min (ingen paus)

Studion
Passerat

Möt poesidjuren Klumpantropus, Bipolaren och Kakakerna med deras olikheter och egenheter. Att vilja synas, och samtidigt inte, allt kan rymmas i och gestaltas av en och samma kropp. Föreställningen ger publiken en värld full av fantasi, känslor och känslouttryck. 

Djur som ingen sett utom vi spelas av danskollektivet KolKo. Föreställningen är en danssaga baserad på boken med samma namn, skriven av Ulf Stark och illustrerad av Linda Bondestam. Den dansande sagostunden följs av en interaktiv del där barnen tillsammans med dansarna väver samman ord och rörelse, en reflektion med hela kroppen.

Baserat på föreställningens längd och innehåll passar den för barn från 2 år.

Familjelördag

Denna föreställning är en del av Familjelördag! Ta med både barn och barnbarn, nära och kära till en rolig dag på konserthuset. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter.

Runt om i huset anordnar vi lekfulla aktiviteter där du kan ha barnsligt roligt tillsammans med hela familjen.

Familjelunch i restaurangen

I restaurangen serveras alltid mumsig mat för stora och små magar. Ingen förbokning - maten köps på plats. Denna Familjelördag serveras korvstroganoff/bönstroganoff med ris samt pannkakor med sylt och grädde. Restaurangen har öppet kl. 11.00-13.00.

Familjelördag genomförs med stöd av Länsförsäkringar Skaraborg.

Läs mer om Familjelördag