Till innehåll på sidan
Janne Schaffer står på scen med en mikrofon och gitarr

Janne Schaffer

Upplev Janne Schaffers musikaliska resa genom decennierna med konserten "My Music Story". Det blir en hissnande färd från ABBA till Electric Banana Band.

lördag
19 okt 2024

Ord. pris 530 kr

2 tim 30 min (ingen paus)

Stora salen Köp biljett

Konserten “My Music Story” bjuder på en resa som spänner över i stort sett hela den moderna svenska musikhistorien. Det är en hisnande färd från 60-talets popband, via ABBA och Ted Gärdestad till Björn J:son Lindh och Electric Banana Band.

Janne Schaffer har varit en del av den svenska musikscenen i över 50 år. Han har medverkat på närmare 5000 låtar och gett ut 27 egna skivor. Han medverkade på hälften av ABBA:s inspelade låtar, bland annat på “Waterloo” som firar 50-årsjubileum 2024, och på större delen av Ted Gärdestads låtar. Han arbetade ihop med Björn J:son Lindh i 43 år, ett samarbete som han kommer att hedra särskilt under 2024 då Björn skulle ha fyllt 80 år. Janne har dessutom gett ut 10 album med Electric Banana Band.

– Jag är så tacksam att jag fortfarande kan vara aktiv både som solist, låtskrivare och studiomusiker och jag lovar att bjuda på massor av musik tillsammans med både fina och roliga minnen, säger Janne Schaffer.

Mat & dryck

Menyn för detta evenemang har inte komponerats ännu. Du är välkommen att förboka mat och dryck här när evenemanget närmar sig.