Till innehåll på sidan
Johan Stengård står bakåtlutad och spelar saxofon.

Johan Stengård – 50 år på mitt sätt

Under konserten “My way” delar saxofonisten Johan Stengård sin livsresa genom anekdoter, tankar och enastående musik!

tisdag
24 sep 2024

Ord. pris 595 kr

2 tim 45 min inkl. paus

Stora salen Köp biljett

Saxofonisten Johan Stengård är omåttligt populär. Under många år har hans speciella saxofonspel förgyllt konserter, turnéer och inspelningar, både i Sverige och ute i världen. Man kan säga att han varit en viktig del av det svenska musikundret. Under konserten får vi ta del av hans livsresa i form av anekdoter, tankar och musik av bästa slag.

”Man läser ibland om hur någon har varit verksam med något speciellt i 50 år. Så avlägset. Nästan overkligt. Och nu är jag där. Med en märklig känsla, att visst var det länge sedan resan startade. Men nu, vid 68 års ålder och fortfarande mitt uppe i allt, är jag lika aktiv och spelar mer än någonsin tidigare.

Det ska bli roligt att blicka både bakåt och framåt och få berätta om mina spelningar med Sammy Davis Jr, Ledin, Skifs, Lill, ABBA, Barbro, Bolton, Kungaparet och många fler. Och bjuda på musik från färden genom livet. Som en röd tråd genom alla år har jag haft en strävan att forma musiken och livet på mitt eget sätt – precis det som ”My way” handlar om. I kväll får ni åka med mig – välkomna till en oförglömlig kväll!”

/Johan Stengård, saxofonist

Mat & dryck

Menyn för detta evenemang har inte komponerats ännu. Du är välkommen att förboka mat och dryck här när evenemanget närmar sig.