Till innehåll på sidan
Halvkroppsbild Johan Östling till vänster, Björn Ling till höger iklädda svarta rockar, i luften flyger konfetti.

Konsten att vara EGO

Johan Östling och Björn Ling bjuder in till en skrattretande kväll med värmländsk humor, vänskap, musik och gapskratt.

onsdag
27 nov 2024

Ord. pris 510 kr

1 tim 45 min (ingen paus)

Stora salen Köp biljett

Kan en vuxen man ha en bästis? Kan man vara folkkär och samtidigt en fullblodsegoist? Går man för långt när man inleder ett välbetalt samarbete med Fonus långt före sin egen död?

Välkomna till den gripande föreställningen om konsten att vara ego. En musikalisk resa om självreflektion och vänskap, en resa som tar sin början på en dammig grusväg i hjärtat av Värmland.

Där, bakom barndomens radhus, kisar Björn och Johan längtansfullt mot framtiden och drömmer om halvplansvillor med asfalterad uppfart, carport och vattenspridare. Frågan de borde de ha ställt sig redan då var: Är vi verkligen värda allt detta? Men det gjorde de inte…

I konsten att vara ego tvingas Björn och Johan inför öppen ridå att brottas med sina egon, samtidigt som de bjuder på en skön mix av musik, musikal och värmländsk humor. En föreställning totalt befriad från varken insikt eller personlig utveckling. 

Vi syns!

Mat & dryck

Menyn för detta evenemang har inte komponerats ännu. Du är välkommen att förboka mat och dryck här när evenemanget närmar sig.