Till innehåll på sidan
Medlemmarna i Larz-Kristerz iklädda scenkostymer

Larz-Kristerz

Upplev en fartfylld konsertkväll med Larz-Kristerz som skrev historia med låten ”Carina” och som får hela publiken att svänga!

fredag
13 sep 2024

Ord. pris 425 kr

1 tim 30 min (ingen paus)

Stora salen Köp biljett

Välkommen till en konsert med det folkkära dansbandet Larz-Kristerz. Det blir en svängig konsertshow med hits från hela karriären, nostalgiska scenkostymer och en kväll att minnas!

”Folk som kommer och dansar verkar, faktiskt, ha lika roligt som vi och det är det vi försöker uppnå. Vi vill sprida glädje. Vårat motto är att de som lyssnat på oss en kväll ska gå hem med ett leende på läpparna.” – Larz-Kristerz.

Larz-Kristerz bildades våren 2001 i Älvdalen och är en blandning av flera olika Älvdalsband. Gemensamt för samtliga medlemmar är en svaghet för dansband från 70-talet. Första dansspelningen blev 50 mil från hemmaplan, på ett bröllop i Göteborg. Det i sin tur resulterade ien till bröllopsspelning i Göteborg sommaren efter. Under karriären har det blivit flera stora hits och några av dem är “Carina”, “Det måste gå att dansa till” och “Hjärtat bankar”.

“Suget efter ett "Larz-Kristerz" band har visat sig större än vi kunde ana från start och det är verkligen jätteroligt. Vi har fått spela på allt från gamla nostalgiska utomhus-dansbanor och bygdegårdar till moderna dansrestauranger, konserthus och ishallar.” – Larz-Kristerz. 

Medverkande

  • Trond Korsmoe – gitarr och bas
  • Kent Lindén – klaviatur
  • Christer Sosa – trummor
  • Peter Larsson – gitarr
  • Anders Tegnér - elgitarr och körsång

Mat & dryck

    Buffé


  • Tvårätters Konserthusbuffé 325 kr

    325 kr

    Förrättsbuffé 
    Laxmousse i glas, ostpaj på Sivans ost, lokala charkprodukter, quesadilla med mozzarella och basilika, grönsallad, smör och bröd samt goda tillbehör.

    Varmrättsbuffé
    Pommes Anna med lokala ostar, friterad potatis, långbakad fläsksida med äppelglaze, kycklingfilé med tomatpesto, vildsvinskabanoss från Eriksons Chark, bakade betor med chevré, krämig kålsallad med kummin samt pepparsås och bearnaise.

    Endast förbokning, kan inte köpas på plats.

    Barmeny


  • Hamburgare

    175 kr

    En saftig burgare på svenskt nötkött med tryffelmajonnäs, sallad, picklad lök, egengjord ketchup och Sivans ost. Serveras med pommes frites.

  • Pannoumiburgare (vegetarisk)

    175 kr

    En vegetarisk burgare på pannoumi-ost med tryffelmajonnäs, picklad lök, sallad, egengjord ketchup. Serveras med pommes frites.

  • Burratasallad med chark

    145 kr

    Krämig burrata med marinerade tomater, krispig sallad och balsamicovinäger. Serveras med klosterskinka från Eriksons Chark.

  • Ost- & charkbricka

    135 kr

    En lyxig bricka med väl utvalda lokala charkprodukter, ostar från Sivans ost, marmelad, oliver, grönsaker, kex och bröd.

  • Ostsmörgås

    55 kr

    En klassisk ostsmörgås med hårdost och brieost. Toppas med grönsaker.

Förboka mat och dryck

Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.