Till innehåll på sidan
Magnus Carlsson och Linda Bengtzing med vind i håret framför en färgglad bakgrund.

Magnus Carlsson & Linda Bengtzing

Gör dig redo för en schlagerexplosion. Linda Bengtzing och Magnus Carlsson åker på gemensam turné med konserten En jäkla massa schlager.

lördag
23 mars 2024

Ord. pris 720 kr

2 tim (ingen paus)

Stora Salen

Åldersgräns: 13 år

Passerat

När två av Sveriges mesta schlagerstjärnor åker på gemensam turné kan publiken räkna med en fartfylld kväll fylld av hits. Magnus Carlsson och Linda Bengtzing uppträdde tillsammans under årets Melodifestival där de levererade ett färgsprakande schlagermedley som hyllats av såväl TV-publik som media både i Sverige och utomlands.

– Det kommer bli en ”schlagerbonanza deluxe” säger Magnus och skrattar. Staplar du våra mellobidrag på varandra har du redan där 16 låtar. Vi har ju båda hits även utanför melodifestivalbubblan också så vi får vara kreativa nu när showen sätts ihop. Vi vill ju bjuda publiken på alla deras favoriter!

Magnus och Linda känner varandra väl sedan länge och det är inte första gången de är ute på turné ihop. Självklart får vi höra Magnus och Lindas egna schlagerhits men även en del oväntade låtar och personliga favoriter. På scenen återfinns även namnkunnige Jonas Gröning som kapellmästare och ett gäng välmeriterade musiker.

"Det ska bli så himla kul att turnera med Magnus igen, vi kompletterar varandra bra och tillsammans har vi ju 50 års scenerfarenhet."

/ Linda Bengtzing

Mat & dryck

  Buffé


 • Tvårätters Konserthusbuffé

  315 kr

  Förrättsbuffé
  Stekt inlagd strömming, currysill, mozzarellapaj, rödbetsgravlax, lokala charkprodukter, kökets marmelad, kökets röror, pepparrots crème, smör och bröd samt goda tillbehör.

  Varmrättsbuffé
  Majskyckling med dragon, fläsksida marinerad i öl och lök, friterad potatis, potatiskaka med smak av örter och ost, rotfrukter med pesto, syrad kålsallad med chili, grönsallad samt goda tillbehör.

  Endast förbokning.

  Barmeny


 • Kryddig köttfärspaj med picklad lök och vitlöksdressing

  125 kr

 • Jordärtskockssoppa med rosmarinknäcke och getost – vegetarisk

  115 kr

 • Kycklingsallad toppad med bacon och Sivans ost

  145 kr

 • Konserthusets chark- och briesmörgås

  135 kr

  En lyxig smörgås på surdegsbröd med väl utvalda charkprodukter, brieost från Sivans ost och ärtostcrème.

Förboka mat och dryck

Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.