Till innehåll på sidan
En person hänger i spagat i ett tyg från taket och en person står nedanför.

Marianne och jag

Premiär för lustfylld och komisk cirkusföreställning – med en hemlighet (fr. 4 år). En del av Familjelördag.

lördag
7 sep 2024

Ord. pris 115 kr

45 min (ingen paus)

Sparbanken Blackbox Köp biljett

Välkommen till premiären av familjeföreställningen Marianne och jag som är en lustfylld och komisk cirkusföreställning med fart och flärd – och en hemlighet. När föreställningen ska börja är det något som inte går som det ska. VEM är den mystiska assistenten som utför märkliga, svindlande trick, och HUR kan hon dyka upp så fort? VAD är det egentligen som händer?

Marianne och jag presenteras av Apocalyptic Circus med stöd av CirkL. Föreställningen har utvecklats vid residens på bland annat Riksteatern under hösten 2023 och färdigställs vid residens på Vara Konserthus hösten 2024. 

Familjelördag

Denna föreställning är en del av Familjelördag. Ta med både barn och barnbarn, nära och kära till en rolig dag på konserthuset. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter.

Familjelördag genomförs med stöd av Länsförsäkringar Skaraborg.

Familjelunch i restaurangen

I restaurangen serveras alltid mumsig mat för stora och små magar. Ingen förbokning - maten köps på plats. Denna lördag serveras köttfärssås/vegofärssås med spagetti samt pannkakor med sylt och grädde. Restaurangen har öppet kl. 11.00-13.00.

Läs mer om Familjelördag