Till innehåll på sidan
Erik syns med vit mask över halva ansiktet, intill står Evelyn. Text: Musikalen runt på 80 min, Erik-André Hvidsten, Evelyn Jones.

Musikalen runt på 80 minuter

Evelyn Jons och Erik-André Hvidsten bjuder på en varm och rolig berättelse genom musikalens historia med fantastiska musikalmelodier.

söndag
22 sep 2024

Ord. pris 545 kr

2 tim inkl. paus

Stora salen

Åldersgräns: 7 år

Köp biljett

"Musikalen runt på 80 min” är en fartfylld historia som tar sig an musikalen som fenomen.

”Man kan väl inte börja sjunga och dansa mitt i en scen?” sa förståsigpåarna. Jo, ropade musikalälskarna, det kallas fantasi! Några decennier senare slåss finkulturhusen om rättigheterna till de mest kända musikalerna, och popstjärnorna står på rad för att få en musikalroll, ivrigt påhejade av den entusiastiska publiken.

Vad var det som hände? Hur kunde denna märkliga genre vinna så många människors hjärtan? Följ med på en resa genom musikalens historia. En varm och rolig berättelse framförd av två sanna musikal-nördar, som bara blir coolare med åren. Dessutom - det blir hits, många blir det.

Erik-André och Evelyn har känt varandra sedan de spelade musikalen “Sugar” tillsammans i Finland för alldeles för många år sedan. I bägges uppdrag ingick att spela tennis på scen i rosa baddräkt, och ur detta växte en djup vänskap samt ett aldrig sinande samtal om musikteatern och alla dess olika former.

I den här föreställningen får de äntligen tillsammans ösa ur sina kunskaper och erfarenheter och presentera musikal för er på ett sätt ni aldrig sett förut. Men naturligtvis kommer ni känna igen alla de fantastiska musikalmelodier dessa sångare har på sin repertoar.

På scen ser vi Evelyn Jons och Erik-André Hvidsten tillsammans med två musiker. 

Mat & dryck

Menyn för detta evenemang har inte komponerats ännu. Du är välkommen att förboka mat och dryck här när evenemanget närmar sig.