Till innehåll på sidan
Nassim tittar leendes in i kameran.

Nassim Al Fakir

Sjung med och dansa loss tillsammans i denna fartfyllda konsert (fr. 5 år). En del av Familjelördag och i samarrangemang med Vara kulturskola och AMB.

lördag
16 mars 2024

Ord. pris 115 kr

45 min (ingen paus)

Sparbanken Blackbox
Passerat

Välkommen till musikunderhållning med Nassim Al Fakir! Nassim spelar, sjunger och underhåller hela familjen med musik från sina album. Det blir fartfyllt, poppigt och dansant. Nassim kör järnet och sprider glädje. Garanterad energi och musikalisk briljans, alla får sjunga med och dansa loss!

Nassim är bland annat musiker, skådespelare och programledare. Han har under många år synts i flera olika program, många för barn och unga. Han har varit programledare för "Bolibompa", "Lilla Melodifestivalen" och "Vi i femman". Han har också varit deltagare i "Bäst i test" och "Masked Singer Sverige".

Baserat på föreställningens längd och innehåll passar den för barn från 5 år.

På scen

  • Nassim Al Fakir
  • Andreas Eriksson – Bas
  • Bengan Andersson – Trummor
  • Erik Eklund – Gitarr
  • Filip Widén – Keyboard
  • Prem Sandell – Percussion

I samarrangemang med Vara kulturskola och AMB

Denna Familjelördag går i musikens tecken och arrangeras tillsammans med Vara kulturskola och musikgymnasiet AMB, Academy of Music and Business. Du får bland annat se elever från de båda skolorna på scenen i restaurangen under dagen!

Prova-på-aktiviteter och öppet hus kl. 10-13

Elever och lärare från kulturskolan på plats i huset. Du får då prova på olika aktiviteter som finns på kulturskolan, som att spela instrument, sjunga, dansa och måla.

Det är det också öppet hus på musikgymnasiet AMB, Academy of Music and Business som ligger precis bredvid konserthuset. Dit är föräldrar och barn i alla åldrar välkomna för att kolla in deras musik- och ljudproduktion.

Familjelördag

Denna föreställning är en del av Familjelördag! Ta med både barn och barnbarn, nära och kära till en rolig dag på konserthuset. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter.

Runt om i huset anordnar vi lekfulla aktiviteter där du kan ha barnsligt roligt tillsammans med hela familjen.

Familjelunch i restaurangen

I restaurangen serveras alltid mumsig mat för stora och små magar. Ingen förbokning - maten köps på plats. Denna Familjelördag serveras korvstroganoff/bönstroganoff med ris samt pannkakor med sylt och grädde. Restaurangen har öppet kl. 11.00-13.00.

Familjelördag genomförs med stöd av Länsförsäkringar Skaraborg.

Läs mer om Familjelördag