Till innehåll på sidan
Nour El Refai står framför en vägg och tittar in i kameran. Text: Nour El Refai säger skämt i ca 75 minuter

Nour El Refai

Nour ger sig ut på vägarna igen med standupföreställningen "Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter".

söndag
24 mars 2024

Ord. pris 510 kr

1 tim 30 min (ingen paus)

Stora Salen

Åldersgräns: 15 år

Passerat

Nour El Refai är en av Sveriges vassaste och mest pricksäkra komiker, hon är även en uppskattad manusförfattare, skådespelare, flitigt anlitad föreläsare samt har en väldigt omtyckt podd. Sammanfattningsvis; här har ni världens bästa underhållare. Nu är det dags för Nour att bege sig ut på vägarna igen med standupföreställningen "Nour El Refai - säger skämt i ca 75 minuter".

"Jag är så glad att få åka ut igen! Jag blev mamma, det största som hänt i hela världen, jag var mammaledig länge och sen kom pandemin och jag kunde inte köra standup på över två år! Men nu äntligen! Så mycket instängda skämt som äntligen ska få se ljuset. Kom!!"

/ Nour El Refai

Mat & dryck

    Buffé


  • Tvårätters Konserthusbuffé

    315 kr

    Förrättsbuffé
    Stekt inlagd strömming, currysill, mozzarellapaj, rödbetsgravlax, lokala charkprodukter, kökets marmelad, kökets röror, pepparrots crème, smör och bröd samt goda tillbehör.

    Varmrättsbuffé
    Majskyckling med dragon, fläsksida marinerad i öl och lök, friterad potatis, potatiskaka med smak av örter och ost, rotfrukter med pesto, syrad kålsallad med chili, grönsallad samt goda tillbehör.

    Endast förbokning.

    Barmeny


  • Kryddig köttfärspaj med picklad lök och vitlöksdressing

    125 kr

  • Jordärtskockssoppa med rosmarinknäcke och getost – vegetarisk

    115 kr

  • Kycklingsallad toppad med bacon och Sivans ost

    145 kr

  • Konserthusets chark- och briesmörgås

    135 kr

    En lyxig smörgås på surdegsbröd med väl utvalda charkprodukter, brieost från Sivans ost och ärtostcrème.

Förboka mat och dryck

Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.