Till innehåll på sidan
Illustration av Pettson och Findus tillsammans med hönor, raketer och en räv.

Pettson & Findus

I "Rävjakten" bestämmer sig Findus för att skrämma iväg räven som rör sig runt gården (fr. 5 år). En del av Familjelördag.

lördag
6 april 2024

Ord. pris 115 kr

1 tim (ingen paus)

Stora salen

Extraföreställning!

Passerat

Föreställningen om rävjakten berättar om när grannen Gustavsson kommer hem till Pettson & Findus och berättar att en räv varit på gården och tagit en höna. Han uppmanar Pettson att se om sina hönor lite extra så att inte räven tar även dem. Gustavsson säger att om han får syn på räven ska han skjuta den.

Findus tycker att det är synd att skjuta och vill istället att de ska lura och skrämma räven, så att den lär sig en läxa. Så, med en skrämhöna, fyrverkeri och spökeri ska de se till att räven aldrig mer vågar ta en höna!

Vara folkbibliotek är på plats

På denna Familjelördag deltar Vara folkbibliotek med Sagostund, utlåning och andra aktiviteter.

Familjelördag

Denna föreställning är en del av Familjelördag. Ta med både barn och barnbarn, nära och kära till en rolig dag på konserthuset. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter.

Familjelördag genomförs med stöd av Länsförsäkringar Skaraborg.

Familjelunch i restaurangen

I restaurangen serveras alltid mumsig mat för stora och små magar. Ingen förbokning - maten köps på plats. Denna Familjelördag serveras köttbullar/falafel med potatismos, gräddsås och lingon samt pannkakor med sylt och grädde. Restaurangen har öppet kl. 11.00-13.00.

Läs mer om Familjelördag