Till innehåll på sidan
Från vänster till höger, Matilda, Simon, Ryda-Henke, Johanna och Maria. Logga längst ner i höger hörn text: R.Ä.V.A stand up samt en räv.

R.Ä.V.A Stand up

Premiär för R.Ä.V.A Stand up på Vara Konserthus. Gör dig redo för skrattfest när både lokala och långväga stjärnor intar scen!

fredag
17 maj 2024

Ord. pris 295 kr

2 tim inkl. paus

Restaurangscenen
Passerat

Har du redan lessnat på mygg, pollen och fästingar så är detta något för just dig. Varmt välkommen in på en klassisk AW med två timmars galen standup med några av Sveriges mest efterlysta komiker på Vara Konserthus restaurangscen.

Medverkande:

RYDA-Henke –Lokal stjärna som äntligen kör på hemmaplan.

Johanna Samuelson – Komikern från Linköping som älskar potatis i alla dess former. Med sin charm och finurlighet får hon publiken att skratta högt. Hon har en förkärlek för att komma med lösningar på problem. Om lösningarna är bra? Låt oss säga att det ligger i betraktarens öga...

Matilda Wildmark– Skånsk ståuppkomiker baserad i Göteborg. Med sin outhärdliga blandning av råhet och charm skämtar hon om allt från nakna gitarrkillar till aktuella nyheter. Matilda har haft nöjet att uppträda på klubbar som Raw Comedy Club, Under Jord och Ståuppklubben. På Lund Comedy Festival 2022 kom hon på andra plats i festivalens tävling Grand Comedy Slam och har även hörts i P3:s helgprogram.

Maria Heilinger-Shalan – Värmländsk hypokondrisk "tant" med svaghet för farligheter.

Simon Sparre – En rätt lång tonårsförälder,  som i livskrisvalet hade att ta MC-kort, plugga på handels eller börja med standup på menyn och valde alla tre. Har nått insikten att han var bättre förr.

Mat & dryck

  Barmeny


 • Prästostpaj med sparris, kallrökt skinka och ramslöksmajonnäs

  125 kr

 • Prästostpaj med sparris och ramslöksmajonnäs – vegetarisk

  125 kr

 • Kycklingsallad toppad med bacon och Sivans ost

  145 kr

 • Konserthusets chark- och briesmörgås

  135 kr

  En lyxig smörgås på surdegsbröd med väl utvalda charkprodukter, brieost från Sivans ost och ärtostcrème.

Förboka mat och dryck

Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.