Till innehåll på sidan
De fyra medlemmarna i Sannex

Sannex

Guldklaven-vinnande och Grammisbelönade dansbandet Sannex tar plats på scenen och bjuder på en ösig show!

fredag
13 dec 2024

Ord. pris 295 kr

1 tim 30 min (ingen paus)

Sparbanken Blackbox

Åldersgräns: 18 år

Köp biljett

Sannex är bandet som hyllas av både recensenter, musiksverige och inte minst publiken. De ligger också i framkant för hur ett band kan följa med i tiden men ändå behålla sina rötter. Bandet suddar ut gränserna mellan genrer och satsar alltid hårt på att bredda sin repertoar för att nå en bredare publik som inte bara kommer för att dansa utan även för att lyssna.

Med Melodifestivalen 2021 i ryggen och ihop med det internationella skivbolaget Warner vill de nu visa musiksverige hur dansband 2.0 låter! Flerfaldigt Guldklaven-vinnande och Grammisbelönade Sannex gör alltid sitt yttersta för att publiken ska få en minnesvärd kväll. Allt från glada bugglåtar till eftertänksamma ballader – med bredd som signum är målet den absoluta toppen!

Du kan välja stå- eller sittplats

Konserten spelas i Sparbanken Blackbox på Vara Konserthus. Det kommer att finnas en ståplatssektion närmast scenen och en sittplatssektion på läktare lite längre bak i salongen. Sittplatserna på läktare är upphöjda och i lutning vilket ger alla platser bra sikt.

Du bokar biljett till en av sektionerna. Under konserten kan du inte gå mellan sittplatssektionen och ståplatssektionen, du har endast tillgång till den sektion där du har bokat biljett.

Ståplats 295 kr, sittplats 395 kr.

Mat & dryck

  Barmeny


 • Hamburgare

  175 kr

  En saftig burgare på svenskt nötkött med tryffelmajonnäs, sallad, picklad lök, egengjord ketchup och Sivans ost. Serveras med pommes frites.

 • Pannoumiburgare (vegetarisk)

  175 kr

  En vegetarisk burgare på pannoumi-ost med tryffelmajonnäs, picklad lök, sallad, egengjord ketchup. Serveras med pommes frites.

 • Julsmörgås

  135 kr

  En matig smörgås på landgångsbröd med julskinka, senap, rödbetssallad, köttbullar, kalkonchark, brieost, hårdost, heminlagd sill, räkmajonnäs och ägg.

 • Ost- & grönkålspaj (vegetarisk)

  125 kr

  En matpaj med i julens smaker med ost och grönkål. Serveras med granatäpplesallad och ädelostdressing.

 • Ostsmörgås

  55 kr

  En klassisk ostsmörgås med hårdost och brieost. Toppas med grönsaker.

Förboka mat och dryck

Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.