Till innehåll på sidan
Fyra leende Henrik Schyffert. Text: Schyffert Forever, en helt ny standupföreställning.

Schyffert Forever

Henrik Schyffert intar scenen igen med en egen standupföreställning. Gör dig redo för gapflabb och old school standup.

lördag
21 sep 2024

Ord. pris 655 kr

1 tim 30 min (ingen paus)

Stora Salen

Åldersgräns: 13 år

Köp biljett

Efter en fem år lång paus från standup-scenen återvänder Henrik Schyffert med en ny turné – “Schyffert Forever”. Det är en pirrig comeback till standupens urform, sprungen ur samma lust som en gång i tiden fick Henrik att ta de första stegen upp på comedyklubbarnas scener. Efter publiktrycket förlängs turnén med en höstsväng 2024.

Lite oväntat kan man säga att standup-turnén “Schyffert Forever” blir av tack vare Iggy Pop.

Jag hade inte kört standup på fem år och satt på tåget och lyssnade på gammal Iggy Pop – “Lust for Life”, “1969” och “The Passenger”. Så slog det mig att så här kan man också göra standup. Bara kul och glatt och enkelt. Så det blir old school den här gången! säger Henrik Schyffert och fortsätter:

Jag tänkte försöka reda ut varför jag är så avundsjuk på Bianca, hatar förstagångsföräldrar och hur jag blev borgare när jag insåg att man kan få ALL glass själv! Och så blir det skämt om bland annat cylinderhattar, bakelithögtalare, tjej-sms och konsten att ligga som en Vasaloppsåkare.

Mat & dryck

Menyn för detta evenemang har inte komponerats ännu. Du är välkommen att förboka mat och dryck här när evenemanget närmar sig.