Till innehåll på sidan
Hasse Brontén, Elin Almén och Henrik Schyffert mot en mörkröd bakgrund. Text: Stand up x 3.

Stand up x 3

Tre av Sveriges bästa stand up-artister, Hasse Brontén, Elin Almén och Henrik Schyffert, kommer till Vara Konserthus. En föreställning med risk för skratt!

lördag
2 dec 2023

Ord. pris 595 kr

2 tim

Stora Salen

Åldersgräns: 13 år

Passerat

Tre av Sveriges bästa stand up-artister på Vara Konserthus.

Hasse Brontén – Sveriges roligaste före detta snut och är en av landets mest anlitade komiker som vunnit pris på Svenska standupgalan.
Hasse kommer med skrattgaranti.

Elin Almén – Är en komiker med energi och utstrålning – humor som ofta börjar i igenkänning och slutar i absurda act outs. Nominerad till årets nykomling på Svenska standupgalan 2017 och kan ses på TV-program som Släng dig i brunnen med flera.

Henrik Schyffert – En av Sveriges största komiker. Han har skapat några av landets största humorsuccéer och är aktuell i succéserien Sjölyckan.
Vem minns inte Hassan och Knesset eller filmen Fyra nyanser av brunt samt hans medverkan i Solsidan? Han har också vunnit pris för sin standup, samt blottat sig i sin bejublade monolog The 90’s – ett försvarstal

Mat & dryck

  Buffé


 • Vinterbuffé

  355 kr

  Förrättsbuffé
  Varmrökt lax, matjessilltårta, lokala charkprodukter, julskinka, delikatesspotatis, ägghalvor, sill, ostar, marmelad, kex, smör och bröd samt goda tillbehör.

  Varmrätt på buffé
  Helstekt kalkonbröst med honung och kanelglaze. Serveras med rostad potatis och rotfrukter samt äppelchutney och portersky med öl från Qvänum Mat & Malt.

  Dessertbuffé
  Pepparkaksmousse med glögginkokta körsbär, chokladganachetårta med smak av mint och saffransfudge med vitchoklad och pumpafrön.

  Endast förbokning.

  Barmeny


 • Julsmörgås

  135 kr

 • Räksmörgås

  155 kr

 • Mustig gulaschsoppa toppad med gräddfil

  115 kr

 • Ost- och grönkålspaj med granatäpplesallad och ädelostdressing

  125 kr

 • Jubileumsbricka – ost- och charkbricka med lokala råvaror (endast förbokning)

  135 kr

Förboka mat och dryck

Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.