Till innehåll på sidan
Två personer sitter på golvet och går med fingrarna runt en prick.

Stor prick, liten prick

Välkommen till en föreställning för de allra minsta om bubblande prickar och runda ljud (fr. 2 år). En del av Familjelördag.

lördag
19 okt 2024

Ord. pris 70 kr

30 min (ingen paus)

Studion Köp biljett

En varm och bubblande föreställning, om upptäckarlust och busiga prickar. En prick är inte bara en prick, den kan vara så mycket mer.

Om bubblande prickar och runda ljud, om svarta hål och busiga fläckar, om innanför och utanför, om litenhet och storhet, om dig och mig, ditt och mitt, om stor prick, liten prick.

Med inspiration av den japanska konstnären Yayoi Kusamas universum av prickar bjuder Memory Wax in till en suggestiv danskonstföreställning. Tillsammans upptäcker vi det lilla i det stora och det stora i det lilla. Vi vågar ta steget in i det okända där kreativiteten och leken är våra livlinor. De tar oss framåt, bakåt, inåt och utåt. Vi lär känna oss själva och vår omvärld, vårt eget fantastiska universum.

Föreställningen är skapad i samarbete med Svedala kommuns bibliotek och deras projekt ”Läs med alla sinnen”. Ett projekt som syftar till att undersöka hur barns språk och fantasi kan få näring ur berättelser och upplevelser genom scenkonst.

Baserat på föreställningens längd och innehåll så passar den barn från 2 år.

Familjelördag

Denna föreställning är en del av Familjelördag. Ta med både barn och barnbarn, nära och kära till en rolig dag på konserthuset. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter.

Familjelördag genomförs med stöd av Länsförsäkringar Skaraborg.

Familjelunch i restaurangen

I restaurangen serveras alltid mumsig mat för stora och små magar. Ingen förbokning - maten köps på plats. Denna lördag serveras korvstroganoff/bönstroganoff med ris samt pannkakor med sylt och grädde. Restaurangen har öppet kl. 11.00-13.00.

Läs mer om Familjelördag