Till innehåll på sidan
Skådespelaren Mårten Hedman med två handdockor som föreställer en räv och en hund.

Tango

Småbarnsföreställningen “Tango” bjuder in de allra minsta till ett fartfyllt äventyr bland husdjur och nya vänner (fr. 2 år). En del av Familjelördag.

lördag
3 feb 2024

Ord. pris 70 kr

30 min (ingen paus)

Studion
Passerat

Välkommen in till en fin föreställning om att inte låta rädslan begränsa, utan i stället låta nyfikenheten berika våra liv. Föreställningen handlar om husdjur som ska få en ny vän och djuren spelas av handdockor.

När det lilla marsvinet ska flytta ut ska en ny hyresgäst flytta in. Det blir spännande och nyfiket och de andra djuren undrar vem det kan vara. Hunden tycker att det ska bli spännande och kaninen säger att det ska vara ett husdjur precis som alla andra. Men vem är det som kommer? Jo, in susar Räven som älskar att dansa tango! Det blir galet och tokigt men tillslut har alla fått en ny vän.

Baserat på föreställningens längd och innehåll passar den för barn från 2 år.

Familjelördag

Denna föreställning är en del av Familjelördag. Ta med både barn och barnbarn, nära och kära till en rolig dag på konserthuset. I rampljuset står alltid fantasieggande föreställningar med barnens favoriter.

Familjelördag genomförs med stöd av Länsförsäkringar Skaraborg.

Familjelunch i restaurangen

I restaurangen serveras alltid mumsig mat för stora och små magar. Ingen förbokning - maten köps på plats. Denna Familjelördag serveras köttfärssås/quornfärssås med spagetti och pannkakor med sylt och grädde. Restaurangen har öppet kl. 11.00-13.00.

Läs mer om Familjelördag