Till innehåll på sidan
Dwight Icenhower som Elvis står i mitten och sjunger i mikrofon. Till vänster spelar en man kontrabas och till höger spelar en man elgitarr.

The Elvis Concert 2025

Solosångare i denna makalösa show är Dwight Icenhower vars sångröst är så lik Elvis att den till och med lurat experter.

torsdag
3 april 2025

Ord. pris 720 kr

2 tim inkl. paus

Stora salen Köp biljett

Legenden Elvis är mer levande än någonsin. Tack vare den nya filmen upptäcker nya generationer hans musik. Låtar som “Suspicious Minds”, “If I Can Dream” och “Unchained Melody” tilltalar återigen yngre publik. Denna unika show hyllar mannen och hans musik. Alla hans bästa låtar finns med, framförda med passion och äkta känsla av ett band med enastående musiker från hela världen.

Solosångare i denna makalösa show är Dwight Icenhower (USA), som redan vunnit titeln ”The World’s Best Elvis Tribute Artist” fyra gånger. Dwights sångröst är så lik Elvis att den till och med lurat experter. Förra gången han uppträdde här sjöng han “Unchained Melody” ensam vid pianot, precis som Elvis gjorde 1977. Det var sagolikt, med en röst precis likt Elvis och han lyckades fånga de fina nyanserna hos honom. Om du slöt ögonen var det som om Elvis var i rummet. Många berättade efteråt att de fått gåshud och andra blev tårögda. Det var ett magiskt ögonblick.

Allt det här borgar för att detta kommer att bli en alldeles speciell afton, som varmt rekommenderas. Inte bara för Elvis-fans, utan för alla som uppskattar bra musik. Kungens musik är tidlös och i denna show framförs inte bara hans hits, utan också en del gospel och B-sidor: “Hound Dog”, “Devil In Disguise”, “Don’t Be Cruel”, “How Great Thou Art” och många fler.

På scen ser du Dwight Icenhower, Carl Bradychok, Damien Daigneau med flera.

Mat & dryck

Menyn för detta evenemang har inte komponerats ännu. Du är välkommen att förboka mat och dryck här när evenemanget närmar sig.