Till innehåll på sidan
Två sångerskor sida vid sida i scenkläder likt ABBA.

The Swedish ABBA tribute show

Ett av världens mest populära tributeband SOS kommer till Vara och framför hits ur ABBA's odödliga låtskatt!

fredag
3 maj 2024

Ord. pris 595 kr

1 tim 30 min (ingen paus)

Stora salen

Åldersgräns: 13 år

Passerat

Efter flertalet turnéer i USA och slutsålda konserter runt om i världen kommer den fantastiska svenska supergruppen SOS nu till Vara Konserthus! Tillsammans med fullt band kommer det att bjudas på ABBA’s odödliga hits, kostymerna man minns och en och annan platåsko.

Bandet består av några av Sveriges mest anlitade musiker och i rollen som Agnetha ser vi Jenny Tärneberg, född och uppväxt i Lidköping. Hon har vid flera tillfällen stått på scenen i Vara tillsammans med Jamladies, och framfört ABBA’s musik över hela världen sedan 2007 i olika konstellationer.

Anni-Frid gestaltas av Anna-Mia Bonde, en väletablerad sångerska och en sann ABBA-entusiast som driver Gala Entertainment med många produktioner över hela Sverige. I ”Queens – a tribute to the musicof Queen” briljerar hon just nu, men vänta tills ni hör henne sjunga “Money, Money, Money”.

Med värme och glädje bjuder SOS in till en kväll med “Mamma Mia”, “SOS”, “The winner takes it all”, “Fernando” och en massa andra härliga hits och hoppas att ni dansar er väg ut på schlätta efteråt. Med denna hyllning säger de Thank you for the music till ABBA!

Mat & dryck

  Buffé


 • Tvårätters Konserthusbuffé

  315 kr

  Förrättsbuffé
  Stekt inlagd strömming, currysill, mozzarellapaj, rödbetsgravlax, lokala charkprodukter, kökets marmelad, kökets röror, pepparrots crème, smör och bröd samt goda tillbehör.

  Varmrättsbuffé
  Majskyckling med dragon, fläsksida marinerad i öl och lök, friterad potatis, potatiskaka med smak av örter och ost, rotfrukter med pesto, syrad kålsallad med chili, grönsallad samt goda tillbehör.

  Endast förbokning.

  Barmeny


 • Prästostpaj med sparris, kallrökt skinka och ramslöksmajonnäs

  125 kr

 • Prästostpaj med sparris och ramslöksmajonnäs – vegetarisk

  125 kr

 • Kycklingsallad toppad med bacon och Sivans ost

  145 kr

 • Konserthusets chark- och briesmörgås

  135 kr

  En lyxig smörgås på surdegsbröd med väl utvalda charkprodukter, brieost från Sivans ost och ärtostcrème.

Förboka mat och dryck

Tänk på att förboka mat och dryck senast kl. 18.00 vardagen innan evenemanget. Läs mer om matbokning.