Till innehåll på sidan
LaGaylia Frazier dansar mot blå bakgrund. Text: Den ultimata hyllningen Tina The Show LaGaylia Frazier

Tina - The Show

Sångerskan och artisten LaGaylia Frazier bjuder in till en energifylld och stämningsfull hyllning till legenden och ikonen Tina Turner.

lördag
6 april 2024

Ord. pris 635 kr

2 tim inkl. paus

Stora Salen

Åldersgräns: 13 år

Passerat

Showen bjuder på alla hitsen från Tinas drygt 60-åriga karriär blandat med LaGaylias personliga favoriter.

På ett personligt sätt bjuds publiken på en resa som skapar en känsla av att vara mitt uppe i en av Tinas legendariska konserter. Med sig på scenen har hon ett liveband av allra högsta klass, lett av kapellmästare Magnus Höglund. Förutom musiker av den yttersta eliten i Sverige ser vi också de rutinerade artisterna/dansarna Jennifer Jaarnek och Adriana Pupavac.

Att göra en legend som Tina Turner rättvisa kräver en artist och sångerska i absoluta världsklass. LaGaylia besitter inte bara en av Sveriges bästa röster utan har också en livshistoria som på många sätt har parallella drag med Tina.

– När idén om en hyllningsshow föddes fanns det bara ett alternativ för att gå vidare. Det finns ingen annan i Sverige som kan axla den rollen på det sättet vi såg framför oss säger Martin Johansson, en av showens producenter.

Tina - The Show är ett samarbete mellan MT Live och Gala Entertainment. Samma team som står bakom succéproduktionerna Thank you for the music samt Queens. Missa inte chansen att uppleva den mest autentiska och musikaliska hyllningsshowen till Tina Turner. Gör dig redo för en oförglömlig kväll fylld med musik, dans och en hyllning till en sann legend! 

Förbokning i restaurangen fullbokad

Förbokningen i restaurangen är fullbokad. Du kan beställa från barmenyn och pausmenyn på plats men det kommer vara begränsat med sittplatser.