Till innehåll på sidan
Text: Vara In Rock 2024. På en bakgrund av blått, svart och silver.

Vara In Rock Festival

Endagsfestival som för första gången arrangeras i Vara, på scenerna står både kända rocklegender och nya heta band. Boka Early Bird-biljett nu för 999 kr!

lördag
2 nov 2024

Ord. pris 1100 kr

10 tim

Sparbanken Blackbox

Åldersgräns: 18 år

Boka nu till Early Bird-pris 999 kr!

Köp biljett

I november 2024 arrangeras In Rock Festival för första gången i Vara. Det är inte bara en musikfestival, det är en total rock'n'roll-upplevelse. Här samlas etablerade rocklegender och de hetaste up and coming-banden från hela Europa under samma tak på enendagsfestival. Här kan du röja till dina favoritband och samtidigt upptäcka nästa stora genombrott!

Under festivalen kommer det vara stående konserter på två scener – Sparbanken Blackbox och restaurangscenen. Spänningen kring vad du får uppleva håller i sig, vilka band som spelar kommer släppas löpande. Runt 6 band kommer att uppträda under festivalen. Att det kommer bli en otrolig rockupplevelse kan vi säga redan nu! Det blir en total festivalkänsla där du kan njuta av mat från foodtrucks på torget utanför konserthuset och släcka törsten vid de två barer som håller öppet hela kvällen.

Första bandsläppet – Lucifer

Äntligen kan vi presentera första bandet till festivalen – Lucifer! Sedan sin start i Berlin 2014 har Lucifer, som leds av karismatiska sångerskan Johanna Platow Andersson, släppt fem album med sin mix av hårdrock, doom och ockulta inslag.

Huvudsakliga influenser är Black Sabbath, Pentagram och Blue Öyster Cult och sedan bandet fick förstärkning av Nicke Andersson (The Hellacopters, Entombed etc) har de sin hemmaplan i Stockholm.

– Det känns riktigt kul att kunna presentera Lucifer som det allra första släppet till Vara In Rock Festival. Extra roligt också att de nyligen släppt sitt femte studioalbum, som utan tvekan kommer att vara en kandidat till årets hårdrocksalbum, säger Nicki Lowe från Beardmen som är medarrangör tillsammans med Vara Konserthus.

Fler akter tillkommer!

Early Bird-biljetter 999 kr

Missa inte chansen att säkra din biljett till festivalen till ett billigare pris! Du kan nu boka Early Bird-biljetter, det finns ett begränsat antal, när de är bokade höjs priset till ordinarie pris. 

Tävla om en plats i årets lineup!

Har ni ett band och vill uppträda under festivalen? Eller är du artist och vill ta chansen att möta en festivalpublik? Anmäl er via Beardmens hemsida så är ni med och tävlar om att få uppträda på Vara In Rock.